Zdravo!
Lepo je videti, da se vedno več ljudi zaveda osiromašene prehrane, ki jo kupujemo in nato pojemo. Vitami?? Kje pa so, če so in koliko jih je res še ostalo (sadje zelenjava)??
Res je, da večinoma vitamino res dobimo z prehrano, ampak glede na to, da smo precej aktivni ljudje se res postavlja vprašanje, ali je to dovolj? Veliko je napisanih študij in knjig o tem, kako so vitamini in druge hranilne stvari dejansko pomembne za optimalno zdravje. Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) priporoča dnevno jemanje multivitamine-multimineralne tablete in 1x antioxidant (C,E,multikaroten) na DAN!
Ker sam tudi veliko tečem, se že kar nekaj časa poslužujem dodatkov k prehrani. Sam sem jemal od Twinlaba, pa sem tudi imel po jemanju rumen urin kot opisujete ostali. Zraven tega še neobičajen vonj urina. S tem sem prekinil in od prijatelja izvedel, da se na našem trgu dajo dobiti po naravni poti pridobljeni dodatki k prehrani znamke NUTRILITE, ki je, sedaj vem, vodilan blagovna znamka na svetu, kar se tiče naravnih dodatkov k prehrani. Imajo res VSE!! Lahko si ogledaš tudi njihovo spletno stran, ki je v angleščini
www.nutrilite.com.
V Sloveniji so prisotni mislim, da 5 let in vsako leto dodajajo nove proizvode. Po kemični analizah so njhivo vitami identično naravnim. Pri sintetičnih je problem, ker se slabo absorbirajo v telo.
Zdaj moram zaključiti, ker se mi malo mudi. Bom še kaj napisal o njih, če vas zanima..
Lep pozdrav,
T