StaraKost: Hehe, ne ne. To so običajni večeri. Ko pridem z plezanja, hribov, takrat jem normalni obrok v kombinaciji z B,OH,M.
Sprašujem pa splošno, ker me zanima, da občasno kaj vržem v sebe. Sem preveč fiksiran na zdravo prehrano, mešanje živil, kaj se sme kaj ne, to sadje prej, ono zelenjavo kasneje. Čisto mi glavo pere, pa sem moral dati v nižjo prestavo.
Gledam pač na to, da ne bi vnašal vsega povprek ter da bi se držal neke zdrave linije živil.
Me pa pol prav z stola vrže, ko preberem na tem in drugih forumih, kaj se večeraja. Pol pa ne vem, al sem jaz čisto spran in nič ne vem, al pa je z vami kaj narobe
Saj, bere se slastno. Vse to, o njokih, šniclih, paštah, testeninah...Samo zvečer?!?!?! Tudi takrat, ko ni trening za tabo, ali vsi tukaj redno pred večerjo športate?
Asparagus: NOM NOM NOM. Obožujem VSE narastke in sem prav SUPER VESEL, ko se oglasi še kdo, kateremu narastki niso samo EN IN EDINI rižev. Kaj bi vedno eno otepali a ne, ko pa imamo TAKŠNOOOO bogato izbiro OKUSOV!!! Si me spet spomnil na en dober zdrobov narastek, zraven pa par zvrhanih žlic domače čežane