teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...

Ali si za to da nabavljamo cenejse gele preko TF

DA, to je super ideja :-)
24
96%
NE, ne da se mi [spet zbiranje denarja pa distribucija] :-(
1
4%
Uporabniški avatar
 runner
S Sandijem iz PROSPORT-a sem se danes pogovarjal glede popusta na energy gele.

Obstajata dva uradna popusta:

1) Količinski 25% če je znesek nad 100.000,00 SIT
2) Pred potekom datuma 40%

In eden neuradni popust (pssssst o tem se ne govori). :wink:
Če je interes lahko bi se zmenili in redno (recimo enkrat na mesec) naročali gele (ali ostale energy napitke) za celoten TF (ali po regijah: Ljubljana, Maribor, Portoroz, Celje)

Tema je odprta … povejte svoje mnenje in konkretne predloge. Celo anketo sem naštimal, da lahko glasujete. Cilj je, da dobimo čim bolj jasno sliko kaj se uporablja in v kakšni količini. Glede na vaše informacije bomo lahko analizirali ali nam se splača iti v ta business ali ne.

Osebno porabim 4-5 gelov na mesec (ni mi pomemben proizvajalec ali okus) in to večinoma ko imam na sporedu dolge teke. Ostale napitke ne uporabljam (pijem izključno vodo)
Uporabniški avatar
 pegaz
Runner, dobra ideja!

Geli so potrošna roba. Res pa je, da vsak s svojim tempom kuri gele, in da so sezone različne. Pa tudi gelov je več vrst... Da se ne bo preveč zakompliciralo, bi morali malo standardizirati ponudbo.

Še kakšna ideja?
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 ales
Še en navdušen nad idejo. Uf pri meni gre ene 7-8 gelov in vsaj ene štiri ploščice na mesec. Sploh ne smem pomislit, kolk sem do zdaj "zmetal" za tole kemijo. Ja za prihodnjo sezono so obeti po še večjih količinah, tko da - ja seveda! Mene ne bi motilo tudi za kak teden pretečen rok(mam zgleda odporen želodec).

Sva enkrat, v brunarci z Matevžem, kr en čas morila, se mi zdi Lojzeta, kam smeti meče, k je rekel, da je pretečene Power gele kr preč vrgu.
Uporabniški avatar
 bojanu
Fajn :D Sem ravno v nedeljo pred turco iskal ploščice, pa ni blo nobene več :( Nazadnje sva kupovala Enervit ploščice (kar celo škatlo) v hipermarketu v Italiji in ko si dobil nazaj še IVO, je bilo polovico ceneje kot pri nas.
 Ninocka
Zelo za! Sicer gelov zaenkrat se nisem uporabljala, a odkar daljšam tekaške (in kolesarske) treninge čutim, da bi bilo fino dozirati kakšne lahko prebavljive OHje tudi vmes.
Na kolesu sem sicer zmeraj jedla rozine in banane, a se mi zdi, da mi pri teku" trda" hrana ne bi ustrezala.

Bi pa rabila se kakšne dodatne info o vrsti teh zvarkov in pravilnemu doziranju.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Še na mene računajte pri kvoti za nabavo - uf, 100.000 sit / mesec - to bodo smetarji veseli :oops:
Uporabniški avatar
 pementos
Jaz sem za. Ponavadi uporabljam gel samo na kolesu, to je, en gel na dan (okrog 40 na leto). Ko tecem vec kot eno uro ne pijem gela pac pa RedBull. Ce tecem manj kot eno uro nic ne pijem.
Uporabniški avatar
 tini
Se en kandidat za tale konzorcij :) .

lptini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Za določeno kvoto sem jaz tudi.Bom potem jih manj naredil doma.Alora bom bol komot.Ja enervit ploščice in gel so fantastične kvalitete.Gel še posebej gre hitro v žilo, ma paše. :lol: :lol: :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ideja je O.K. Ker sem tudi jaz velik potrošnik gelov, bi mi prav prišel kakšen popust. V zimskem obdobju, med bazičnim treningom bom tega skuril kar nekaj.

l.p.

MatjazV
Uporabniški avatar
 GaGa
Tudi jaz sem za :D ... je pa odvisno od katerega proizvajalca. Energevit vem, da mi ni kul?!
Uporabniški avatar
 tini
GaGa napisal/-a:Tudi jaz sem za :D ... je pa odvisno od katerega proizvajalca. Energevit vem, da mi ni kul?!

Meni tudi enervitovi geli "ne potegnejo". Preferiram Power gele z dodatkom kofeina.

lptini
Uporabniški avatar
 MihaPR
se strinjam tini :)
 dragons
Sem tudi velik porabnik gelov in zainteresiran za zadevo. :lol: Sam konzumiram gele od Powerbara ker mi od Enervita nikakor ne potegnejo.
Imam pa eno vprašanje ?
Uvoznik za gele Powerbar je JOB2 tukaj omenjamo Prosport oba pa imata sedež firme na istem naslovu Resljevi 10. A so toisti ljudje? :?:

A bi se dalo zvedet o katerih gelih je govora.
Runner bravo za idejo.

Lp Dragons
Uporabniški avatar
 bojanu
Enervitove ploščice so boljše za hladne dni, ker jih še lahko pregrizneš. Powerbar je pretrd. Gele imam rajši od powerbarja (tudi ploščice za tople dni), odloča pa tudi cena.
Okus je pa itak pri vseh bolj bljak kot ne :roll:

Pove naj se, kaj imajo in po koliko, potem pa izberemo :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA