- 25 Jan 2005, 14:44
Teli geli so se men super obnesli, pa tud najboljše jih prebavljam.
Je precej velik, tko da ga ponavadi razdelim na 2 al pa 3 doze - pa ma zamašek, tko da ga lahko nazaj zapreš. Vklopla sem vse vezi in poznanstva, ki jih mam
in nafehtala mal skonta.
cena na kos: 440 sit - 15% = 374 sit
Če želi še kdo naročit gele, naj se mi oglasi... Če bo veliko povpraševanje se bo dal mogoče nafehtat še kakšen procent
.
Za tiste, ki tega proizvoda ne poznate pa še mal podrobnosti :
ENERGY DRINK STRONG je okusen napitek z izrednim energetskim nabojem. Vsebuje fruktozo, dekstrozo, maltodekstrin, karnozin, taurin, inozitol in mešanico vitaminov. Ogljikovi hidrati poskrbijo za hitro in dolgotrajno oskrbo z energijo, taurin je močan antioksidant ki varuje srčno mišico in druge notranje organe, karnozin preprečuje produkcijo mlečne kisline, inozitol pa kot lipotropski faktor preprečuje nabiranje maščob v jetrih. Dodani vitamini pa poskrbijo za popolno asimilacijo napitka.
Sestava (1 vrečka % RDA):
Energetska vrednost: 152 Kcal
Beljakovine: 0 g
Ogljikovi hidrati: 38,1 g
Maščobe: 0 g
Karnozin: 200 mg
Taurin: 100 mg
Inozitol: 50 mg
Vitamin B1: 0,560 mg 40%
Vitamin B2: 0,540 mg 40%
Vitamin B6: 0,800 mg 40%
Okus:
Nevtralen okus
Je precej velik, tko da ga ponavadi razdelim na 2 al pa 3 doze - pa ma zamašek, tko da ga lahko nazaj zapreš. Vklopla sem vse vezi in poznanstva, ki jih mam

cena na kos: 440 sit - 15% = 374 sit
Če želi še kdo naročit gele, naj se mi oglasi... Če bo veliko povpraševanje se bo dal mogoče nafehtat še kakšen procent

Za tiste, ki tega proizvoda ne poznate pa še mal podrobnosti :
ENERGY DRINK STRONG je okusen napitek z izrednim energetskim nabojem. Vsebuje fruktozo, dekstrozo, maltodekstrin, karnozin, taurin, inozitol in mešanico vitaminov. Ogljikovi hidrati poskrbijo za hitro in dolgotrajno oskrbo z energijo, taurin je močan antioksidant ki varuje srčno mišico in druge notranje organe, karnozin preprečuje produkcijo mlečne kisline, inozitol pa kot lipotropski faktor preprečuje nabiranje maščob v jetrih. Dodani vitamini pa poskrbijo za popolno asimilacijo napitka.
Sestava (1 vrečka % RDA):
Energetska vrednost: 152 Kcal
Beljakovine: 0 g
Ogljikovi hidrati: 38,1 g
Maščobe: 0 g
Karnozin: 200 mg
Taurin: 100 mg
Inozitol: 50 mg
Vitamin B1: 0,560 mg 40%
Vitamin B2: 0,540 mg 40%
Vitamin B6: 0,800 mg 40%
Okus: