teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 GaGa
Teli geli so se men super obnesli, pa tud najboljše jih prebavljam.

Je precej velik, tko da ga ponavadi razdelim na 2 al pa 3 doze - pa ma zamašek, tko da ga lahko nazaj zapreš. Vklopla sem vse vezi in poznanstva, ki jih mam :lol: in nafehtala mal skonta.

cena na kos: 440 sit - 15% = 374 sit

Če želi še kdo naročit gele, naj se mi oglasi... Če bo veliko povpraševanje se bo dal mogoče nafehtat še kakšen procent :wink:.

Za tiste, ki tega proizvoda ne poznate pa še mal podrobnosti :

ENERGY DRINK STRONG je okusen napitek z izrednim energetskim nabojem. Vsebuje fruktozo, dekstrozo, maltodekstrin, karnozin, taurin, inozitol in mešanico vitaminov. Ogljikovi hidrati poskrbijo za hitro in dolgotrajno oskrbo z energijo, taurin je močan antioksidant ki varuje srčno mišico in druge notranje organe, karnozin preprečuje produkcijo mlečne kisline, inozitol pa kot lipotropski faktor preprečuje nabiranje maščob v jetrih. Dodani vitamini pa poskrbijo za popolno asimilacijo napitka.

Sestava (1 vrečka % RDA):
Energetska vrednost: 152 Kcal
Beljakovine: 0 g
Ogljikovi hidrati: 38,1 g
Maščobe: 0 g
Karnozin: 200 mg
Taurin: 100 mg
Inozitol: 50 mg
Vitamin B1: 0,560 mg 40%
Vitamin B2: 0,540 mg 40%
Vitamin B6: 0,800 mg 40%

Okus:
Nevtralen okus
Uporabniški avatar
 Filipid
Te gele sem tudi jaz uporabljal in so res dobri. Meni so se zdeli še najboljši od vseh. Poleg tega so zelo pripravni, kot je omenila GaGa. Jaz sem tekel 50 km na treningu in porabil en gel. Pri meni je bil učinek gela zelo dober. Sam dober je če čez spiješ požirek vode, ker te lahko mal draži v grlu če imaš precej suha usta. Ampak ni sile, saj hitro mine. Priporočam.

Slika

Pa še nekaj podatkov o tem gelu. Ogljikovi hidrati poskrbijo za hitro in dolgotrajno oskrbo z energijo, taurin je močan antioksidant ki varuje srčno mišico in druge notranje organe, karnozin preprečuje produkcijo mlečne kisline, inozitol pa kot lipotropski faktor preprečuje nabiranje maščob v jetrih. Dodani vitamini pa poskrbijo za popolno asimilacijo napitka.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Taurin drugače v "kvalitetnejših" poživitvenih pijačah aka. red bull in podobno. v 2.5 dl je cca. 1000 mg taurina, v tem gelu pa 100 mg, toliko za infomacijo. Pa do lanskega leta bil v slovenijo prepovedan uvoz alkoholnih pijač, ki so bile mešane z taurinom, tako da nč piva na analizi po teku, če se bo tole pil :)
Uporabniški avatar
 GaGa
Če še kdo razmišlja o nakupu gelov, naj prosim pohiti. Ker se nas je že kr nekaj nabralo, bom naročilo oddala jutri.
Lp
Uporabniški avatar
 GaGa
Obvestilo za tiste, ki ste jih naročil: Geli pridejo v Ljubljano v ponedeljek! Če je možno, bi do takrat pobrala denar, če bo kriza, pa za koga lahko tud založim.

Popust pa velja tud za naprej, tko da, če bo še kej zainteresiranih, jih bomo spet naročil. Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 wuxscho
Jaz jih imam se cel hladilnik. :oops:

Ko jih bo zmanjkal, se pa vsekakor javim :D
Uporabniški avatar
 GaGa
Geli so že pr men!!!

Tisti, ki v soboto pridete na Šmarno goro, jih lahko dobite že tam... če ne se pa slišimo, pa se bomo že nekak uskladili.

Nekateri ste mi še omenjali nova naročila... napište kolk jih rabite, pa bomo zrihtal.
Uporabniški avatar
 GaGa
K men na ZS že prihajajo nova naročila...

Ninočka 10 kom.
Aleš 8 kom.
Arapc 24 kom.

Geli so pakirani po 24 kom.

Z naročilom bom počakala do srede, 9.2.!!!
Za prvo naročilo sem jaz založila denar, zdej se bomo pa zmenil, da ga pobiram v naprej. Lahko direkt na račun, al pa v živo (jutr bom na Šmarni).

Lep pozdrav
 miška
ojla GaGa!

ja, jaz bi tud 5 kom. jih še nisem probala tak, da ne bom pretiravala z naročilom. če se pa obnesejo....pa se priporočam...itak!!!!! :roll:

a na Šmarki boš jutri? kdaj pa? a boš mela štant? :lol: :P
 Nataša
Sej res, Gagi, zakaj ne postaviš štanta? :lol:
Po moje nima cajta, ker more tečt :wink:
 miška
Aja, to je pa drugo.
sem mislila, da gre samo za "prodajalko"
pa brez zamere GaGa :cast1:
Uporabniški avatar
 primus
Tisto je res nekaj drugega.
Če malo pobrskaš lahko najdeš, kako se lotimo nekoga, ki začne ponujat 'krneki' na forumu...
:wink: :D :D

primus
 miška
:wink:
evo, grem brskat......me prav zanima :lol:
Uporabniški avatar
 GaGa
Če me boste zafrkaval :nono: bom začela pobirat procente za moje delo :-- .
Jutr bom mela res ene vrste štant, mam za raztalat 50 gelov tistim, ki so ji naročil v prvi rundi...

Mam pa eno slabšo novico za naročnike v drugi rundi. Danes sem govorila z dobaviteljem...od prejšnje srede je uvoznik za vse izdelke Gensana dvignil cene.
Torej cena gela je iz 440 sit, poskočila na 480 sit :?. S 15% popustom pride nova cena gela 407sit.

Zdajšnji naročniki:

ninočka 10
aleš 8
arapc 24
fotr 10
tini 10
miška 5

mi prosim (zaradi nove cene) še enkrat potrdite naročilo.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Fotr
GaGa napisal/-a:mi prosim (zaradi nove cene) še enkrat potrdite naročilo.

Potrjujem naročilo! Če se bodo geli dobro obnesli, bom naročilo podaljšal. Tina, če so k tvojemu atraktivnemu izgledu pripomogli tudi geli, potem bo naročilo veljalo trajno! :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA