- 08 Maj 2005, 10:44
#39401
najprej se zahvaljujem evelin za recept za sojino mleko.
dodajam pa še;
ko se maso precedi ostane suha snov.kar precej.seveda je škoda,da tega ne bi porabil.pa sem poskusil.dodal sem tri jajca,malo krušnih drobtin,precej peteršilja,popražene sesekljane tri čebule in česen na olivnem olju,malo vegete,dva deci sojinega mleka in na koncu toliko moke,da je masa dovolj gosta za oblikovanje zrezkov.navdušenje tistih ki so to jedli je bilo tolikšnje,da sem pač moral to objaviti.
verjetno pa to ni nič novega in je že kje zapisano.pa vseeno,dober tek.
lp,mirko
dodajam pa še;
ko se maso precedi ostane suha snov.kar precej.seveda je škoda,da tega ne bi porabil.pa sem poskusil.dodal sem tri jajca,malo krušnih drobtin,precej peteršilja,popražene sesekljane tri čebule in česen na olivnem olju,malo vegete,dva deci sojinega mleka in na koncu toliko moke,da je masa dovolj gosta za oblikovanje zrezkov.navdušenje tistih ki so to jedli je bilo tolikšnje,da sem pač moral to objaviti.
verjetno pa to ni nič novega in je že kje zapisano.pa vseeno,dober tek.
lp,mirko
Za ogrevanje oplejem 10 koruz, potem grem pa v krompir.