teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 Damijan
Hojla!

Sem pomislil - če se štejejo vegetarijanci, zakaj pa se ne bi še prešteli/pofočkali/aptaušali/obtašlali še jagri?

Ajde, zelena druščina!
Uporabniški avatar
 sinisini
Se javljam......večni jager.....še ribe mi ne dišijo tako da se imam za popolnega mesojedca :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK :lauf:
Uporabniški avatar
 spiridon
mislim,da ubijanje iz uzitka ni podobno ne vegijem ne mesojedcem...zato jagri zamislite se...(v spomin na izstradane medvedke in jagrske straze...)
 aleksander
Je pa zanimivo,da ljudje vedno vidimo le slabosti,kar pa je pozitivnega pa ne zazna naše oko.... Tudi jaga ni samo pobijanje,če kdo ne verjame naj pride in bo šel z mano in bo ugotovil,da ni jaga samo to kar piše v Slovenskih novicah..... :wink: :wink:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 katka
o ja, gotovo bo držalo... jaga ziher ni samo to, kar pišejo novice... del jage je, recimo, tudi tole dejstvo:

Lovci z izpitom in dolgim lovskim stažem so samo v zadnjih dveh letih po nesreči na lovu do smrti ustrelili štiri lovce (...) Toliko smrtnih primerov niso prizadejali vsi medvedi v zadnjih sto letih in pri vseh prebivalcih Slovenije!

VIR
 aleksander
A si že kdaj sedela v avtu.... :wink: :wink: No jest s tem svoje komentarje nepreklicno končujem,ker vem da to ne pelje nikamor.....Vsak ima svoj prav :twisted:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Pubeci ne se prevec hecati z lovci.
V nasih krajih se delujejo kot da je se vedno leto 1980.

Povezani so okoli.
Ce kaj poves ali zahtevas pojasnilo kar poklicejo svoje zveze v tvoji sluzbi...
Se pozanimajo o tebi.

SAj nisem verjel ampak ima svasta.
Se kdaj kje kdo koga pricaka mu ustrli psa ali kaj podobnega.

Jaz bi kar zaprl temo.

Vem da ni vsepovsod tako ampak ima svasta.

Skriti gospodarji gozda.

O ostalih zlorabah pa rajsi ne bi govorili tukaj.
Zato obstajajo pravne institucije ...rajsi ne na forumih...
Uporabniški avatar
 klaudi
Edina zgodba, ki mi je všeč v zvezi z lovci, je tista, ko so v Bosni italijanski lovci, ki so s traktorjem s prikolico odhajali na lov, naleteli na mino.
Uporabniški avatar
 Damijan
OK,
jaz sem zakuhal to debato. Sem pomislil tudi, ja, da se utegne kaka ostra beseda znajti v kakem postu, a vse skupaj je bilo mišljeno kot prvoaprilska šala.

Na včerajšnjem jutranjem teku v gozdu sem namreč na stezi, ki vodi par sto metrov stran od strelišča na glinaste golobe (tisti oranžni krožci, ki jih jagri sesuvajo - pek pek), naletel na kar nekaj razbitinic te oranžne svinjarije, in sem pač pomislil dvoje: hudiča, a bo treba s čelado it tečt, da mi kak glinasti šrapnel slučajno na glavo ne pade, in - drugič - prvi april je pač padel na nedeljo, pa sem pač forum posilil s tole - ja, recimo - neslano šalo.

Sicer pa - forum je odprt za kakršnekoli poglede, če se kdorkoli s čimerkoli identificira, pa se mu to zdi vredno obelodanit - pa naj, ne?
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

glede lovstva sem že imel precej hude debate in bi se jih na tem forumu raje vzdržal.

Damijan, včeraj sem ti mislil poslati en ZS v stilu 'kaj se greš...'. res, nekaterih tem tudi v sanjah ne povezujem s prvim aprilom. jih nočem!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ero napisal/-a:hoj,

glede lovstva sem že imel precej hude debate in bi se jih na tem forumu raje vzdržal.

Damijan, vèeraj sem ti mislil poslati en ZS v stilu 'kaj se greš...'. res, nekaterih tem tudi v sanjah ne povezujem s prvim aprilom. jih noèem!

Se strinjam,
Ceprav je Damijan verjetno imel kaksen pozitiven namen...
Konec koncev lovci so tudi eden od junakov teka Gorski maraton 4 obcin.
Tako da vsa cast njihovi situaciji.

Vseeno pa da se zamrzne tema dokler se oblaki ne razjasnijo tudi temu problemu v SLO in bo zadeva transparenta in prijetna vsepovsod enako.
 kluzo
Jaz pa nisem lovec in sem tud proti politiki katero "furajo".

Mam pa tasta lovca, ki mu je uspelo v 20 letni lovski karieri samo enega zajca z avtom (ponesreci) povoziti in dosedaj ni se nobene zivali ustrelil - ga majo pa lovci za svojega, ker jim finance vodi.
Uporabniški avatar
 Jurhe
moj ata je lovc, odkar ga poznam in se strinjam z jagri... jaga ni sam strelajne, je tud skrb za živali v gozdu o kateri v novicah ne prebereš, je nastavljanje soli koruze in še marsikaj drugega, od česar so živalice odvisne... so veseljaki in širokoustneži, priznam... sam kdo pa ni... pa mal politike poglejte.... živela zelena druščina!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA