- 25 Maj 2004, 06:23
#8433
Rožičev zmazek - potem, ko je v Bevkah vanj padel fotoaparat
V skledo zmešaj tole:
4 rumenjake,
1 lonček sladkorja (lonček je lahko jogurtov ali skodelica za čaj)
1 lonček moke
1 lonček mleka
1 lonček olja
1 pecilni prašek
10 dag presejane rožičeve moke (ali kokosove ali kombinacije
4 velika olupljena naribana jabolka + 1 vanili sladkor
(lahko tudi v rum namočeno pest rozin ali na koščke narezano čokolado)
sneg 4 beljakov
Peci na 180 st.C približno 30 min oz. večkrat preveri z zobotrebcem. Ne sme biti premokro, mokro bo pa (zaradi jabolk) vedno....
Dober tek in poročajte o vplivu sladice na najdražje ....
V skledo zmešaj tole:
4 rumenjake,
1 lonček sladkorja (lonček je lahko jogurtov ali skodelica za čaj)
1 lonček moke
1 lonček mleka
1 lonček olja
1 pecilni prašek
10 dag presejane rožičeve moke (ali kokosove ali kombinacije
4 velika olupljena naribana jabolka + 1 vanili sladkor
(lahko tudi v rum namočeno pest rozin ali na koščke narezano čokolado)
sneg 4 beljakov
Peci na 180 st.C približno 30 min oz. večkrat preveri z zobotrebcem. Ne sme biti premokro, mokro bo pa (zaradi jabolk) vedno....
Dober tek in poročajte o vplivu sladice na najdražje ....