Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Dober večer vsem !

Iščem zadnji trenutek ekipo, ki jim manjka en član za tek okoli Velenjskega jezera se pravi za 2.december nedeljski Barbarin tek v Velenju ali pa še tri tekače oz. tekačice ki bi sestavili to ekipo.

Če se kdo najde naj mi sporoči do jutri na forumu ali pa na email naslov josebauman@yahoo.com.

[/b]
 luzr
Če nikakor ne dobiš tekača, me lahko imaš za rezervo.
Zato se tudi nisem javljal v nobeno ekipo. :)

Sicer sem nameraval na Nikolajev tek in tam s počasnostjo delati sramoto TF. http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=7738

Kakšen tempo je pričakovan :? :) :wink: ?
Za transport bom poskrbel sam, razen v primeru višje sile...
Uporabniški avatar
 JOSEB
Ti samo pridi, se bova že zmenila jaz prvi in zadnji krog ti pa drugega in tretjega :D

Bova že našla koga, če pa ne ... bova pa za rekreacijo tekla en častni krog :D
 luzr
za ekipo je potrebna vsaj še ena ženska. Ali je možno teči v sestavi dve ženski, dva moška?
Če organizator dovoli?????
Če ne, se nagibam k tisti drugi varianti. Zate je sicer kamnik od rok...
Uporabniški avatar
 JOSEB
Mislim da lahko tečeta dva moška in dve ženski v ekipi ... glavno je da je mešana ekipa.
Uporabniški avatar
 Vreme
JOSEB napisal/-a:Mislim da lahko tečeta dva moška in dve ženski v ekipi ... glavno je da je mešana ekipa.

Tako je najmajn ena ženska mora biti!!!
 luzr
JOSEB napisal/-a:Mislim da lahko tečeta dva moška in dve ženski v ekipi ... glavno je da je mešana ekipa.

Iščemo torej vsaj eno deklico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Če do sobote ne bo nič, grem na gorski kronometer solo.
Uporabniški avatar
 JOSEB
dober večer ... se je že našel nekdo ki pozna ekipo ki mu manjka en član za barbarin tek ... prosim če mi čimprej sporočite
Uporabniški avatar
 tae
Vsem, ki vam manjkajo posamezni člani za jutrišnje celotne ekipe predlagam, da pridete vseeno tja, saj se bodo po mojem še na licu mesta formirale ekipe, tako da bodo vsi prišli na svoj račun.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA