Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živjo,
sem nova na forumu, tudi precej "sveža" tekačica, saj tečem šele eno leto; tekla sem tudi že nekaj org. tekov, med drugim tudi Radence / desetko, ki so navdušili in sedaj bi rada odtekla domžalski tek. Zanima me, kje pribl. poteka trasa, sem skoraj domačinka in bi me zelo veselilo, če bi vsaj eno progo prej malo poznala; na teku na Petelinjek npr. sem imela kar malo težav s formo in seveda s tem, ker nisem vedla, koliko klancev me še čaka, čeprav na konvu ni bilo tako hudo, kot sem se bala.Za Domžale ne najdem niti informacij o prijavi in lokaciji starta - sem blond ali pač res še ni info?

Hvala za odgovore, Zeka
Uporabniški avatar
 primus
Če govoriš o olimpijskem teku - štart je na Gorjuši, praktično na dvorišču jamarskega doma. Proga gre pa potem skozi vas Gorjuše, zavije levo nazaj na cesto pa čez travnik proti Krumperku in nazaj na štartno mesto. Za 8 km sta potrebna dva taka kroga, klanci so kar strmi.
Milsim pa da do zadnjega dne ni prav nikjer napisano kje pravzaprav je štart - očitno pričakujejo, da vsi vse vejo. :?

primus
Uporabniški avatar
 lojzeP
Res je .

Če govorimo o isti prireditvi. Proga je res kar precej zahtevna, sem bil pa zelo ( pozitivno ) presenečan nad organizacijo. Med tremi olimpijskimi teki, katerih sem se lani udeležil ( Domžale, KR, LJ ), je bil prav omenjeni daleč najbolje organiziran. Udeležba sicer ni bila prav velika, tako, da v primeru solidne pripravlenosti ( morda ) lahko računaš na kak obesek.So pa organizatorji poskrbeli, da je ob progi potekalo kot je treba, pa še srečolov so izvedli na koncu. Očitno je bil to eden redkih tekov v bližini, zato so mu organizatorji namenili še večjo pozornost.

Ti se kar prijavi, in poročaj, kje bomo zapili odlično uvrstitev :D :D

2x LP
 Primož
Olimpijski tek v Domžalah organizira Atletski klub Vele Domžale in Športna zveza Domžale. Kontaktna oseba pa je Jože Potrbin telefon: 041 727 905.
 Zeka
Ja, za organizatorje sicer vem, tudi Potrbinovo številko imam, ki pa mi nič ne pomaga, ker NE OBSTAJA!!! V AK ponavadi ni nikogar - telefonov seveda tudi ni, torej vsak dan tja po info!
Hvala vseeno, lp, :?: :?: :!:
 Primož
Uradna objava za prireditev je v lokalnem časopisu Slamnik, mislim,da je izšel v petek 18.06. Tek se začne ob 19 uri, start in cilj pa je pri Jamarskem domu, kjer bodo potekale tudi prijave na tek-kakšno urco prej!
 Zeka
:D :D Primož, hvala za informacije, sem bila že v AK in dobila - končno - vse podatke, sedaj le še en indianski ples za solidno vreme in start!

:P :P :P :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA