Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Fantje in dekleta!
Vsem ki se mislite udeležiti 100ke v Bielu svetujem da se ne prijavite in plačate startnine kot posameznik temveč kot skupina z našimi celjskimi legendami.
Težave boste imeli s prehrano!

lp
Uporabniški avatar
 EčO
dragons napisal/-a:Fantje in dekleta!
Vsem ki se mislite udeležiti 100ke v Bielu svetujem da se ne prijavite in plačate startnine kot posameznik temveč kot skupina z našimi celjskimi legendami.

lp

Lahko te težave malo bolj definiraš :?:

Jaz sem se namreč že prijavil in plačal. In to iz razloga ker bom tja potoval v lastni režiji. Pa ne zradi tega ker mi družba celjanov ne ustreza, ampak imam ene druge načrte :!:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
EčO napisal/-a:
dragons napisal/-a:Fantje in dekleta!

lp

Lahko te težave malo bolj definiraš :?:

Jaz sem se namreč že prijavil in plačal. In to iz razloga ker bom tja potoval v lastni režiji. Pa ne zradi tega ker mi družba celjanov ne ustreza, ampak imam ene druge načrte :!:

Prišel prvi in zmagal :lol: :wink: !Šalo na stran.Kdaj človeku pa prov paše da gre takole.Je pa tud fajn če se gre v družbi kot jo v tem primeru, da se človk lahk mal zdebatira po dolgem in počes.!
Skratka kdor bo šel naj se ima skrajno fino fajn in se čimbolj regenerira!
Zmagovalci ste pa itak tako vsi ki pridete skozi cilj!
ČAO!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Dajmo naši :Fslo
Trdo ste trenirali in z lahkoto boste spili pir v oni oštariji pri hrvatu.
Komaj čakam poročilca :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA