Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

˝3. ANDREJČKOV TEK˝ - 14. TEK NA VRŠIČ

Turistično društvo Kranjska Gora v SREDO, 25. 6. 2008, organizira ˝3. Andrejčkov Tek˝ - 14. tek na Vršič s skupinskim štartom ob 10:00 uri ob vznožju smučišča Dolenjčev Rut, pri restavraciji ˝Oštarija˝ v Kranjski Gori.

DATUM PRIREDITVE: Kranjska Gora, 25. 6.2008
ŠTART: ob 10:00
PRIJAVE: od 8:30 na štartu
ŠTARTNINA: 15 €
PODELITEV PRIZNANJ: 14:00

Tekmovalci se bodo pomerili v 14 kategorijah:

KATEGORIJE (M in Ž):
nad 60 let rojeni l. 1948 in starejši
od 50 - 60 rojeni med l. 1949 in l. 1958
od 40 - 50 rojeni med l. 1959 in l. 1968
od 30 - 40 rojeni med l. 1969 in l. 1978
pod 30 let rojeni l. 1979 in kasneje

Policija (M in Ž):
nad 35 let rojeni l. 1973 in starejši
do 35 let rojeni l. 1974 in kasneje

Prireditev bo tudi v letošnjem letu izvedena na enaki trasi kot v preteklih letih s skupinskim štartom pri restavraciji ˝Oštarija˝, v bližini hotela Kompas oz. pod kranjskogorskimi smučišči. Tekmovalci bodo najprej tekli po Borovški cesti proti centru Kranjske Gore in nato po Tičarjevi do hotela Lek, od koder se usmerijo po Vršiški cesti proti vrhu prelaza Vršič.

Za udeležence teka bodo na progi (pri Mihovem domu in Koči na Gozdu) ter na cilju pripravljena okrepčevalna mesta s športnimi napitki, prav tako vsak udeleženec pred podelitvijo priznanj dobi topli obrok.

Prijava na tek in prevzem štartnih številk bosta možna le na dan prireditve, ob 8:30 na terasi restavracije ˝Oštarija˝, vsi zainteresirani pa lahko oddajo predhodno najavo na TiC-u Kranjska Gora (04 580 94 40, 041 619 443), dodatne informacije pa so vam na voljo na 041 365 765 - Samo.

Popolna zapora ceste bo organizirana med 10:00 in 10:15 na trasi teka v centru Kranjske Gore, ter med 10:00 in 11:00 uro na Vršiški cesti (od Hotela Lek oz. mosta pri Eriki do vrha prelaza Vršič). Tekmovalce, ki v času zapore ceste ne bodo prispeli na cilj, prosimo, da zaradi varnostnih razlogov tečejo ob desnem robu cestišča, saj bodo ob prenehanju zapore udeleženi v rednem prometu.

Za udeležence teka bo ob 9:45 oz. 15. minut pred štartom teka organiziran prevoz opreme na vrh prelaza Vršič, na voljo pa bo tudi povratek v Kranjsko Goro predvidoma 20 – 30 min po prihodu zadnjega tekača na cilj. Razglasitev zmagovalcev je predvidena ob 14:00 uri na terasi restavracije ˝Oštarija˝.

VABLJENI!!!
Uporabniški avatar
 ROSI64
Profil proge je približno tak:

Kranjska gora 862m
Prelaz Vršič 1611m
Dolžina cca 12 km
Povprečni naklon 7,25%

Torej malo več kot Vipavski plaz :D
Uporabniški avatar
 veter v laseh
ROSI64 napisal/-a:Profil proge je približno tak:

Kranjska gora 862m
Prelaz Vršič 1611m
Dolžina cca 12 km
Povprečni naklon 7,25%

Zanimivo. Žal je med tednom. :?
Uporabniški avatar
 ROSI64
veter v laseh napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Profil proge je približno tak:

Kranjska gora 862m
Prelaz Vršič 1611m
Dolžina cca 12 km
Povprečni naklon 7,25%

Zanimivo. Žal je med tednom. :?

Je pa vredno vzet dan dopusta, ker tek je zelo lep, v lepem okolju.
Uporabniški avatar
 Sebi
"tega dne" ne bo treba jemati dopusta, ker je "tega dne" praznik... :wink:
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Sebi napisal/-a:"tega dne" ne bo treba jemati dopusta, ker je "tega dne" praznik... :wink:

mogoče je za koga pa vseeno delovni dan :cry:
 Samo Židan
Živjo,

Profil teka najdete na http://klanci.muha.cc/

kjer je žal navedena napačna višina Kranjske Gore (810 m.n.m.), cilj je točen.. zato upam, da vam bo v zadostno pomoč profil.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Komaj čakam.

Za ta tek bom zadnjič treniral na kratke razdalje v breg. Potem pa 2 tedna ne vem koliko bo časa za tek. Potem bi se pa rad lotil malo daljših razdalj. Avgusta pa seveda ne smem izpustiti teka na Dražgoško goro.

Sprašujem se če sem sposoben če sem sposoben teči na Grintovec, ki me tudi zelo mika.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bojan Ambrožič napisal/-a:Komaj čakam.

Za ta tek bom zadnjič treniral na kratke razdalje v breg. Potem pa 2 tedna ne vem koliko bo časa za tek. Potem bi se pa rad lotil malo daljših razdalj. Avgusta pa seveda ne smem izpustiti teka na Dražgoško goro.

Sprašujem se če sem sposoben če sem sposoben teči na Grintovec, ki me tudi zelo mika.

Če se bi ga pametno lotil, teka na Grintovec namreč :wink: mislim da bi lahko šel tam nekje okoli 1h pa 40minut maksimalno to sedaj na oko rečem.Bolj podrobno pa bi lahko rekel ob podlagi nekaterih podatkov!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Radolca
tudi jaz bom poskušal zbrati dovolj volje in se odpravil na andrejčkov tek :shock:
Uporabniški avatar
 Radolca
dobro jutro vršiški navdušenci :!:
pa pojdimo skupaj premagovat tisti "vzponček" na Vršič.
Se vidimo in podebatiramo in :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA