Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

aleš p
Matec zdravo,

se opravičujem, ker senisem nič oglasil, vendar sem bilmalo na oddihu. Zanima me ali si že označil progo in kdaj gremo probat. Jože je tudi za in predlagam, da se en večer dobimo in jo mahnemo.

Lp in jutri se vidimo, Aleš
Uporabniški avatar
 matec
Proga je že označena z puščicami :!:

pokliči me kaj pa se zmenimo pa gremo prodat progo :D
 Jožko
Pozdravljeni!
V torek proti večeru, če bi bilo izvedljivo. Nekaj kerlcov bi pa pršlo na ogled proge. :D
 aleš p
Zdravo!

Včeraj zvečer mi ni dalo miru in sem šel pogledat po progi in moram reči, da je proga super označena. Dopoldan sva se slišala z Jožetom in je dal predlog, da bi se dobili jutri proti večeru. Predlagam, da se dobimo jutri ob 20.00 uri pri koči SSK na Ponikvah.
Imej ključe od koče, da bomo po krogu lahko kaj spili.

V kolikor se nam želi še kdo pridružiti je dobrodošel.

Lep dan iz Šentviške planote, Aleš
 Jožko
Hojla!
A smo prštimani, zvečer se vidimo na Ponikvah. Če je še kdo interesent naj se nam pridruži bo bolj veselo. Na Planoti se že peče pecivo mislim, da diši prav čez hrib v Grapo :D
 Jožko
Ja lep tek čaka vse tiste, ki se boste udeležili teka po Planoti. Proga razgibana po prelepih krajih in, ko te pripelje na Črvov grič se ti odprejo pogledi, da ti korak zastane in oči se ti kar ne morajo nagledat vseh teh lepot.
Mislim, da bo res lepo, zato vas v imenu organizatorjev, ki so tudi člani GM4O vabim na Planoto. Mislim, da nam ne bo žal :D
 aleš p
Zdravo!

Jože zadovoljn sem, da si si vzel čas in prišel pogledat in preteči progo. Včeraj zvečer je bil tudi krasen dan in sigurno bo tako tudi v nedeljo. Start bo ob 10.00 uri in je super, ker je sonce še za hribi in ne bo vroče. Drugače pa bomo poskrbeli, da bomo imeli tekači okrepčevalnice ob progi in ne bo težav z dihidraijo.
Za tekače bomo pripravili še posebno dobro vzdušje ob progi in na vrhu Črvovega vrha, ker bomo poskrbeli, da bodo pohodniki pred tekači na najvišji točki in tako še dodatno vzpodbujali tekače. Za pohodnike bomo orgnizirali tudi ob povratku ogled črne kuhinje v Jerovci in manjše okrepčilo in verjamem, da bodo tudi oni zadovoljni. Pohodniki bodo organizirano startali pol ure pred tekači.

Lep dan iz Planote , Aleš
 aleš p
Zdravo!

Včeraj mi je Matec povedal, da je kar dobro zanimanje za tek. Predvsem ženske so zadevo vzele zelo resno in trenirajo vsak dan tako, da bomo imeli moški kar poraviti z njimi....

Lep pozdrav iz Planote, Aleš
Uporabniški avatar
 activean
tu pa brez dvoma pridem..in si obetam solidno tekmo po čudoviti pokrajini:)
 aleš p
zdravo!

lepo, da se vidimo in kot kaže vreme bo idealna za tekače. Še posebej v dopoldanskem času, ko je sonce še bolj zaspano.
Pričakujemo vas v nedeljo ali pa že danes, da malo pregledate traso, da ne bo preveč presenečenj na progi.

lp, Aleš
 aleš p
zdravo,

za jutri je vse pripravljeno in se vidimo na Ponikvah. Prijave za tekače se sprejema od 8.30 do 9.30 ure in start bo ob 10.00 uri za letnik 1992 in starejše, ki tečejo na dolgi progi in šolska mladina 1993 in mlajši pa 10.10 uri.
Se vidimo ne bo bo vam žal.

Lp, Aleš

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA