Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lp!

Dolenjski pokal gre naprej v Krmelju s " 1. tekom ob Hinji" v nedeljo 27.07.2008 ob 09.00 uri.

Organizator poleg glavnega teka na 9 km (kategorije po določilih Dolenjskega pokala) organizira tudi tek za mladino na 0.6-1.2 km ter pohod.
Proga glavnega teka je krožna (otroške kategorije speljane okrog igrišča),start in cilj je na krajevnem igrišču. Podlaga je asfaltirana,zadnja tretina poteka po gozdnem kolovozu in stezi ter travniku. V prvem delu se rahlo spušča (do žel.postaje Tržišče), kjer nato zavije desno in se dviga do naselja Polje (311 m - 81 m v,r.) nadaljje do kmečkega hrama "Pri Ružici". nakar se po gozdnem kolovozu in stezi spusti nazaj v Krmelj do igrišča,kjer je cilj. Proga ni zahtevna in je primerno razgibana.

Dodatne informacije dobite na 041-353-208 (Drago Perko), mogoče uspemo objaviti razpis tudi na www.drustvo-marathon.si

Vabljeni, organizator (čeprav še nov) obljublja, da bo prireditev izpeljana tako kot je treba!
Uporabniški avatar
 ero
še kopipejst iz uradnega razpisa:

Štart tekačev bo ob 9.00 na športnem igrišču v Krmelju v športnem parku Krmelj.

PROGA: 9 kilometrov, višinska razlika znaša 100 metrov, prva polovica proge je asfaltirana, drugi del je po gozdni poti, zaključek okoli jezera. Vsakemu tekmovalcu izmerimo tudi čas.

KATEGORIJE: moški in ženski absolutna na 9 kilometrov (po kriterijih tekov za pokal Dolenjskega lista 2008), otroci (rojeni letni 1993 – 1996) 1.2 kilometra, otroci rojeni leta 1997 in mlajši 600 metrov

Vsak udeleženec prejme spominsko majico, obrok ter pijačo po prihodu v cilj. Več o sami prireditvi na spletni strani www.kosarka-sevnica.si

NAGRADE: na teku ob Hinji najboljši trije prejmejo medalje, pokal pa prejmejo najboljši v absolutni moški in ženski konkurenci

Prireditev šteje za Pokal Dolenjskega lista in je vključena v akcijo Slovenija teče.
 usmiljeni_brat
Spletno stan Dolenjskega pokala mi na dveh različnih računalnikih blokira protivirusni program in kot kaže imate z njo resne težave.
 Jru
Spletno stan Dolenjskega pokala mi na dveh različnih računalnikih blokira protivirusni program in kot kaže imate z njo resne težave

Enako, javlja mi trojanskega konja...
Uporabniški avatar
 bucko
Jru napisal/-a:
Spletno stan Dolenjskega pokala mi na dveh različnih računalnikih blokira protivirusni program in kot kaže imate z njo resne težave

Enako, javlja mi trojanskega konja...

Meni tudi :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA