Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Radolca
Ta tek naj bi se tekel že od leta 1982. Največ je, mislim da leta 1986, pretekel moški (ime pozabil) in sicer skoraj 20 km.
Kaj več o teku si lahko ogledate tule http://www.runningtram.it/24x1ora/template.php
Kdaj se pa prijaviš oziroma kdaj imaš željo teči, je pa čisto želja posameznika.
Teče se na trgu Piazza D`Unita, to je takoj ob morju, krog je pa dolg cca 350 m.
Jaz sem jih :oops: pretekel 39. To je skupaj naneslo nekaj več kot 13,2 km.
Uporabniški avatar
 vencelj
IRA napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Na spletni strani organizatorja letošnjih rezultatov še ni, sem si pa na hitro ogledal tiste iz prejšnih let...
Tek je primorcem kar znan, jaz sem letos za to zanimivo tekmo slišal prvič :roll:

lp, vencelj

Kje si pa našel ta tek vencelj, na kateri strani??

Lp

Teka seveda nisem našel jaz, povezavo na domačo stran organizatorja je dala mojA na začetku tele teme, pa tudi v postu Radolce jo najdeš...

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 IRA
Hvala bom pogledala in se pozanimala kako pa kaj.
Tole mi je pa res všeč ... k je mal drugač :lol: :twisted:

A se že ve, je Trst naš? :twisted: :P 8)
Uporabniški avatar
 RoKo
Zadnjih nekaj let se teče po trgu, prej pa na stadionu, ne vem imena, mislim da jebil to star stadion Triestine "Grezar". Nisem pa prepričan. Sigurno ti ve hitrohodec.

Tule je slika enega tekača (kraškega seveda) iz omenjenega teka na stadionu. Mislim da ga bodo prepoznali (tekača in stadion)

http://www.klub-kraskitekaci.si/Tekaci.htm

Zadnja leta je tekmovanje prestavljeno v središče, zaradi vzdušja in priretitev, ki tekmo spremljalo.

Mimogrede, letos so bile tudi trebušne plesalke, ob 23:00 uri.
Uporabniški avatar
 RoKo
IRA napisal/-a:Hvala bom pogledala in se pozanimala kako pa kaj.
Tole mi je pa res všeč ... k je mal drugač :lol: :twisted:

A se že ve, je Trst naš? :twisted: :P 8)

Trst je sigurno naš, po 13 urah so imeli Veselkotovi fantje prednost 6 km.(približno), ženske pa 9. Je pa zanimanje malo v upadu, lani in letos 17 ekipe, prej okoli 25, celo 30. Tako da ne škodi poslati par ekip.
Uporabniški avatar
 RoKo
Rezultati

moški - zmaga za Veselkotove in za :Fslo :lol: :lol:
Kraški tekači 4 mesto (lesena medalja :( in karton pive :drink
Filipides 6 mesto (ali celo peto)

ženske 2. mesto, (izgubile so prednost.)

Uradni rezultati po ekipah, posameznikih, urah sledijo.
Uporabniški avatar
 IRA
BRAVO NAŠI :laola

Bo pa treba tole malo bolj spromovirat za drugo leto pa gaaaaas :D :twisted: :lol:

Lp

P.S. Zadnjič mi je blo tko simpatično. Je klical na radio en slovensko govoreči - živeči v Trstu ... pa je napovedovalec začel nekaj na temo "Trst je naš" on pa "prav, naj bo - kar mejte ga" :P :lol:

HA pa ga mamo! 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA