žal se mi je vse skupaj odvilo prehitro: prišla, štartala, odtekla (kolk hitro sploh še ne vem, ker sem pozabila vklopiti mojo urco in se šele na 2 km spomnila, da je zadevca še vedno na 00:00

), še hitreje šla domov

. jah, ni bilo varstva za mulčka.
IRA , hvala, da sta s prijateljico dovolili, da štartamo skupaj. sem pa vajena svojega tempa, zato sem vama "ušla" naprej (brez zamere!). no, sta imeli vsaj priliko v miru mal poklepetati. p.s. tvojo št. sem shranila - če bi te ob podobni priliki spet kdaj iskala. prav?
ALEŠ in njegova ekipa: bravo za organizacijo
ostali fantje: tako ste brzeli mimo mene, da sem imela kar mal slab občutek......se mi je zdelo, da sem ful počasna

. na ravnini zadnjega kilometra sem se skušala držati Bor-a , pa mi je kaj hitro ušel

, Klatež je tik pred ciljem tako zviznil mimo mene, da sem komaj dojela..... še dobro, da mi je nekdo (če se ne motim - neka štajerska naveza ????) od strani zavpil "bravo, bravo, še čisto malo...", da mi je malo dvignil samozavest.
skratka: vesela sem, da sem bila v Vaši družbi, žal si nisem mogla vzeti dovolj časa, da bi še koga spoznala, prav zagotovo pa drugo leto spet pridem!
ČAKAM REZULTATE

me prav firbec matra

zmaga volje pomeni svobodo duše