Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 natasa
Vlajko napisal/-a:Tudi jaz se (od včeraj naprej) pridružujem tistim, ki toplo priporočajo Urbanov 3-urni tekaški tečaj. :cast:

Res pridno je ŠD naše firme, ki se je z Urbanom dogovorilo za poseben termin ter nam, udeležencem tečaja, krepko znižalo že tako in tako ne previsok prispevek za vadbo, ki je pod Urbanovim strokovnim vodstvom nato minila "kot blisk". :D :wink:

To, kar je napisalo že nekaj mojih predhodnikov, o primernosti tečaja tako za začetnike kot za "izkušene" tekače, še kako drži. :!: Prav vsem udeležencem (eden med nami je pretekel že kar nekaj 42-tk), je Urban s pomočjo posnetkov teka, svetoval, kaj lahko še izboljšajo v svoji tehniki teka. 8)
Uhhh, moja tehnika! :oops: Nič ne pomaga, že danes popoldan bo treba zasukati rokave. :lauf: Pa,... kot kaže, čimprej ponovno obiskati tisti "famozni merilec tac" na Čopovi, saj mi je posnetek zelo nazorno pokazal, da Pegasuske, na katere sem prisegal doslej, le niso ravno najboljša izbira zame. :shock:

PS:
Nalepkica na moji Pika kartici pa je bila "kriva", da sem poleg zelo koristno vloženega večera brezplačno prejel tudi Urbanovo izvrstno, predvsem pa kratko in zato uporabno, knjigo Tekaški trener s priloženim DVD-jem. :D :wink:

Ja, sem tudi jaz ena izmed tistih. za katere je Urban ugotovil, da ne zna laufat.Tud jst mam za sabo že nakaj pravih in tudi ultra maratonov.
Se je pa res zelo težko "učit"pravilno laufat, sploh, če že imaš svojo tehniko "izdelano"! Pa nove superga sem kupila, ker tiste prej niso bile o.k., pa se jih nikakor ne morem navadit. Zdaj sem res totalni začetnik.
Če ne bo bolje do LM bom tekla kar s starimi supergami ina s staro tehniko. :twisted: . Sem vsaj ziher da bom zmogla 42 km brez težav!!!

:wink:
Uporabniški avatar
 slovon
majcha72 napisal/-a:Se mi je zdelo, da bo še kdo, ja. :D
Nimam pa pojma, katera si bla. Za nikogar nimam poimenske povezave, so pa ostala "indijanska imena", ki so se k posameznemu obrazu vtisnila v spomin skozi drobce pogovorov in skupno debato. "Računalničar s pronacijo", "Teče z medvedi", "Boleče koleno", "Velike zlate superge"... :D

Hehe, potem smo bili skupaj (racunalnik + pronacija press).

Tecaj je res krasen, lahko samo priporocam. V bistvu mislim iti se enkrat, ko bo spet v blizini, da vidim, ce sem kaj napredoval.
Tole s posnetkom je super, odgovori na vprasanja udelezencev pa se bolj!

In se kako prav ima, da je treba tehniko spreminjati cisto cisto pocasi. Jaz sem jo ocitno malo prehitro in ze (spet) cutim koleno. Zdaj vsaj razumem, zakaj :)

LP, slovon
Uporabniški avatar
 Nadj@
jaz že nkaj časa tečem pri Urbanu oz. imamo 2x na teden trening v Tivoliju in sem zelo zadovoljna.Treningi so drugačni kot sem jih bila vajena delati pri poletu in so me Urban in njegov sotrener Blaž naučila ali saj poskušala oz. še poskušajo naučiti pravilno tehniko teka.Fanta sta zares odlična vse pohvale in ker glih danes ima Blaž rojstni dan jutri pa Urban še enkrat im želim vse NAJ,NAJ :P :P :P
Uporabniški avatar
 Loni
Nadj@ napisal/-a:jaz že nkaj časa tečem pri Urbanu oz. imamo 2x na teden trening v Tivoliju in sem zelo zadovoljna.Treningi so drugačni kot sem jih bila vajena delati pri poletu in so me Urban in njegov sotrener Blaž naučila ali saj poskušala oz. še poskušajo naučiti pravilno tehniko teka.Fanta sta zares odlična vse pohvale in ker glih danes ima Blaž rojstni dan jutri pa Urban še enkrat im želim vse NAJ,NAJ :P :P :P

Sem cincala oziroma še zdaj cincam, pa sem se zaenkrat odločila za K-Rožnik in Golado, pridem pa od časa do časa pogledat, grem na njegove tekaške dneve, enostavno mi je všeč štimunga.

Ne vem, zakaj so vse dobre stvari vedno ob istih dnevih. :(

Urbanu pa vse naj naj.
Uporabniški avatar
 majcha72
slovon napisal/-a:
majcha72 napisal/-a:Se mi je zdelo, da bo še kdo, ja. :D
Nimam pa pojma, katera si bla. Za nikogar nimam poimenske povezave, so pa ostala "indijanska imena", ki so se k posameznemu obrazu vtisnila v spomin skozi drobce pogovorov in skupno debato. "Računalničar s pronacijo", "Teče z medvedi", "Boleče koleno", "Velike zlate superge"... :D

Hehe, potem smo bili skupaj (racunalnik + pronacija press).

No, lepo, da je še ena povezava med nickom in obrazom. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA