Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 INOT
Še zadnje informacije:

proga bo označena talno z belimi puščicami, eventuelno tudi z rdečim trakom, če barva v mokrem ne bo prijela.
Zglancajte tekaške copate ker pride TV. Nasmešek na obrazu v cilju obvezen :twisted: (ali pa želite slučajno pokazati, da je proga za vas predstavljala napor??? :lol: )

Pri Sobočanu sem jih strogo podučil, da pohan sir ne sodi v vegetarijanski meni!
Ajde raja prite v Maribor!
Uporabniški avatar
 klatez
Ena informacija - mogoče bo malo gneče v soboto tam okoli.
Tole sem dobil na mail:

Vas, vaše domače, vaše prijatelje in znance prisrčno vabimo na MEDGENERACIJSKI FESTIVAL, ki bo to soboto, 4. oktobra letos od 9.30 dalje v prostorih Slomškovega zavoda na Vrbanski 30 v Mariboru.

Na festival ste vabljeni ljudje vseh starosti oz. generacij – od malčkov do babic in dedkov. Festival bo celodnevna prireditev, katere osnovni namen je – da danes, ko je možnosti za sobivanje različnih generacij vse manj, ponudimo prav to – možnost za srečanje, druženje in podelitve.
Uporabniški avatar
 Sebi
@Klatež: glede na vremensko napoved mislim, da se tam okoli ne bo sukalo preveč ljudi. Ipak s(m)o ljudje bolj ali manj iz cukra 8) ...
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Klatež ima prav, da bo verjetno malo gneče. V okviru tega festivala imajo škofijski gimnazijci športni dan. Je pa res, da bodo prireditve tudi v sami šoli, oz. telovadnici.

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Uf to pa bi skorajda morala biti svoja kategorija, ciljni šprint z nasmeškom namreč.:D

Sicer pa se bom sam podil resnično v zen tempu, me je včeraj nekaj v križu vsekalo, sem danes komaj vstal :cenz:
Uporabniški avatar
 vandrovc
Se vidimo jutri...Mimogrede...če mi spremljevalec zataji...očitno bo tako, ker se mi ne javi po telefonu...kako pridem do Kalvarije...iz želežniške postaje...mi lahko pove prosim kdo...!

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 vencelj
ZarkoM napisal/-a:Na tej karti bi moralo biti vse jasno.

Mislim, da pri vandrovcu ni problem zemljevid. Menda gre za tole: http://shrani.si/f/2c/p5/2UjW01Wg/scan0022.tif
Nekaj pa tudi v poročilu s Ptujskega polmaratona:
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... c&start=30

itd.
Uporabniški avatar
 INOT
vandrovc napisal/-a:Se vidimo jutri...Mimogrede...če mi spremljevalec zataji...očitno bo tako, ker se mi ne javi po telefonu...kako pridem do Kalvarije...iz želežniške postaje...mi lahko pove prosim kdo...!

Srečno... ;)

Če spremljevalec zataji probaj nekako poklicat mojo številko 041 412 449, pa bo že nekdo prišel po tebe ali pa vzami taxi in reci, da te odpelje do račjega dvora oz. kmetijske šole kjer so stopnice.
Peš do tja je pa od postaje nažalost predaleč.
Ma nekako ti bomo že pomagali,če se boš odločil, da prideš.
Uporabniški avatar
 vandrovc
INOT napisal/-a:
vandrovc napisal/-a:Se vidimo jutri...Mimogrede...če mi spremljevalec zataji...očitno bo tako, ker se mi ne javi po telefonu...kako pridem do Kalvarije...iz želežniške postaje...mi lahko pove prosim kdo...!

Srečno... ;)

Če spremljevalec zataji probaj nekako poklicat mojo številko 041 412 449, pa bo že nekdo prišel po tebe ali pa vzami taxi in reci, da te odpelje do račjega dvora oz. kmetijske šole kjer so stopnice.
Peš do tja je pa od postaje nažalost predaleč.
Ma nekako ti bomo že pomagali,če se boš odločil, da prideš.

Hvala Inot! Ja, sem itak premišljeval, da grem s taxijem, da se preveč ne lovim...
 gozdni
prihajam tudi jaz-bi se prijavil že prej pa nisem bil nič na forumu,sory

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA