Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vabim vas na tekaški dan "Lahkih nog radovedni naokrog",
ki bo v nedeljo 12. oktobra 2008.

Program:
Tek pričnemo ob 10. uri. Namenjen je sproščenemu druženju tekačev ob strokovnem vodenju tekaškega trenerja. Tekaška pot nas bo vodila po zanimivih poteh Novega mesta in zelene reke Krke. Tek bomo večkrat prekinili s postanki, kjer bomo delali raztezne, krepilne in tekaške vaje, hkrati pa izvedeli še kaj zanimivega o stvareh, ki jih bomo srečali na poti. Primeren je za tekače, ki lahko brez prekinitev tečejo vsaj 30 min. Med tekom imamo tudi postaje kjer bomo lahko pili vodo in sokove.

Ko pridemo v cilj, posnamemo še tehniko teka, ki jo naknadno analiziramo.

Po teku se preoblečemo, zaužijemo sadno malico
in prisluhnemo kratkemu predavanju. Na koncu pa imamo še kosilo.

Pričetek in trajanje treninga:
Trening se prične ob 10. uri in traja do tri ure.

Zborno mesto:
Zbor je ob 9:45 uri na parkirišču za trgovskim centrom Tuš (Topliški cesti 2).

Prijavnina:
a) trening, analiza teka, predavanje, in kosilo..35 EUR
b) trening, predavanje, in kosilo.....................30 EUR
b) trening in analiza teka...............................20 EUR
c) kosilo.......................................................12 EUR
d) trening ....................................................15 EUR
f) analiza tehnike teka.....................................5 EUR

Vabljeni tudi spremljevalci tekačev.

Pri skupinski (trije ali več) prijavi vam priznamo 10 % popust plačila prijavnine za celotni program.
Člani kluba Uživajmo zdravo imajo pri plačilu celotnega programa 20 % popust.

Prijave:
Prijavite se preko elektronske pošte urban@tekaskitrener.si ali po telefonu 051-346-897 do petka 10. oktobra. Kasneje je prijava dražja za en cel evro.

Vabljeni vsi! Tudi ti ;)

Urban
http://www.tekaskitrener.si
Uporabniški avatar
 IRA
Loni midva z mojim greva sigurno, samo še ne vem, če štartava iz Lj ali iz Brežic...

Če želiš ti lahko javim, ko vem kaj več.
Gremo lahko tudi skupaj :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
IRA napisal/-a:Loni midva z mojim greva sigurno, samo še ne vem, če štartava iz Lj ali iz Brežic...

Če želiš ti lahko javim, ko vem kaj več.
Gremo lahko tudi skupaj :wink:

Zmenjeno, zanimalo me je, kdo s TFja se bo še tam prikazal, zadnjič v Preboldu nas je bilo kar precej.
Uporabniški avatar
 Loni
Če bo šlo z mojem zdravjem še malce bolj dol, bom kar lepo doma ostala ta vikend in ne bo nobenih dilem več, kam bi šla.
Uporabniški avatar
 lev-inja
LoniM napisal/-a:Če bo šlo z mojem zdravjem še malce bolj dol, bom kar lepo doma ostala ta vikend in ne bo nobenih dilem več, kam bi šla.

LoniM kako je s tvojim zdravjem?

Midva sigurno greva.... je Ira vse organizirala :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Moje zdravje pravi, da se ne gre hecat, danes sem še cel dan poležavala. Za jutri pa tako - v NM me ne bo, ker zadeva kar precej časa traja. Saj vem, da bo fajn, do zdaj je bilo še zmeraj, ma raje zdajle malce bolj na easy kot pa da bi ornk kaj fasala. Vročine nimam več. Lepo. Po moje bom šla jutri malo na Ježico vsaj naše pogledat ali pa na ta kratko varianto.

Je pa res, da sem po treh dnevih nezmožnosti početja ničesar danes že čisto blesava in me je samo še zdrava pamet noter v bajti držala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA