Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Glede na majčko idealna tekma za našo "polžjo sekcijo."

lukovb, na internetni strani ne delajo lanski rezultati tega teka.
Uporabniški avatar
 lenči
Tae, nikoli se ne ve, kateri polžek bo na teku. Samo naše majčke so bolj luštne :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 aisha
res idealno mal za potrenirat, pa še na easy si ga lahko vzamemo, po polžje :lol: , in majčke so res lušne

se ga vidmo

lp, aisha :wink:
Uporabniški avatar
 lukovb
Hvala na opozorilu.
Sem popravil link do rezultatov ( reorganizacija strani, se oproščam).
Uporabniški avatar
 tae
Glede na to, da smo imeli včasih na Zaplani vikend, mi je to okolje dokaj domače. Najprej sem hotel iti na 14ko (kot zadnja priprava na ljubljansko 21ko), vendar sem se sedaj premislil, ker sta to 2 kroga. Če ne pride kaj vmes, pridem kot predstavnik kratkašev tekaškega foruma na sedemko.
Uporabniški avatar
 vencelj
Ali se je zadnja leta proga kaj spremenila? Sprašujem zato, ker sem na tem teku tekel leta 2000, pa so tisti cestni spusti kar hudi za en teden pred LM. Takrat sem tekel na Ulovki 14 km, en teden kasneje pa LM 21 in sem še na vsakem koraku čutil zbadanje v mišicah od prejšnega tedna; torej, kdor gre na LM katerokoli razdaljo, mu priporočam Ulovko na 7 km.

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

lepa tekma, priporočam. Nekaj utrinkov z lanske tekme pa najdete TULE.

Lp, se vidimo na štartu. MatjazV
 spikl
Krog je še vedno isti,7km vendar pa se teče v obratni smeri kot prej.Štart pa je ob cesti tako da je proga cca 100m. krajša.
 spikl
Tek je za nami,organizacija super,hrana tudi in veliko uspega za tekaški forum,ki je pobral kar nekaj prvih mest.Sam pa tekel zelo slabo.rezultati bodo kmalu na forumu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA