Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Iščemo še 1 tekačico, ki se bo udeležila 13. Ljubljanskega maratona 26.10.2008, in ki bi sodelovala pri brezplačnem poiskusu novega programa na mobilnem telefonu.
Zainteresiranim zagotovimo:
- plačilo štartnine/prijavnine, v kolikor že niste sami uredili
- tekaški dres/majico (potiskan z logotipom našega naročnika in imagom kamapnje)
- najboljšim 3 tekačem z majicami našega sponzorja podarimo mobilni telefon
Pričakujemo:
- tekače, ki bodo tekmovali na Lj maratonu
- pripravljenost, da brezplačno testirate novo aplikacijo na mobilnem telefonu svetovno znane blagovne znamke - aplikacija omogoča spremljanje hitrosti teka, satelistko spremljanje tekača preg gps-a... rezultate se bo nato javno objavilo na spletni strani proizvajalca

Zainteresirana se prosim javi do srede, 22.10.2008 do 12:00 na elektrosnki naslov: <a href="mailto:alenka.mrse @smjwt.com">alenka.mrs e@smjwt.com</a>, kjer vam bomo posredovali naknadne informacije. Lepo prosimo, da pripišete tudi svojo telefonsko številko.
Uporabniški avatar
 Loni
In kaj se zdi meni tu zanimivo, ko je bila zadeva obljavljena, sem iz čistega firbca poslala pošto z nekaj vprašanji, nisem dobila nobenega odgovora, pač pa sem ga dobila kasneje, da nisem izbrana... Saj se nisem niti javljala, moja startnina je že plačana.
Malo se mi zdi vse skupaj za lase privlečeno.
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Očitno so delali težko selekcijo in na koncu ugotovili, da nihče ne dosega njihovih standardov :idea: Zdej, ko jim pa voda teče v grlo, zdej pa tlele po forumu novačijo. Čudno, čudno...Tički namazani :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Bomo še vse zvedeli... samo upam, da ne bodo koga okoli prinesli.
 AlenkaSMJWT
Spoštovani!

Studio Marketing JWT Ljubljana je v imenu naročnika NOKIA k izboru tekačev pristopil skrajno resno in nikakor naš namen ni, da bi kogarkoli izigrali. Izbor tekačev je potekal v kratkem časovnem obdobju, pri čemer vaše predhodnja znanja, izkušnje, rezultati niso igrali nobene vloge. Iskali smo nabor ljudi, ki so se čimbolj razilikovali tako po starosti, sposobnostih, spolu in nenazadnje zanimanju. Veljalo je pravilo – “kdor prej pride, prej melje”. Na naše presenečnej smo takoj po objavi v nekaj minutah prejeli kopico vaših e-mailov, za katere se vam isktreno zahvaljujem. Zato tudi nismo imeli veliko časa odgovarjati na vsa naknadno zastavljena vprašanja.

Vsekakor smo veseli vašega zanimanja in v kolikor interes še obstaja, ga deloma lahko potešite tudi z obiskom našega Nokia šotora na Ljubljanskem maratonu, kjer boste lahko izvedeli več o sami navigacijski kampanji, telefonih Nokia 6220 classic in Nokia 6210 Navigator ter seveda o aplikaciji Nokia Sport-Tracker. Gre za aplikacijo, ki jo bodo izbrani tekači na maratonu testirali, saj le-ta za uporabnika zbira informacije kot so hitrost, nadmorska višina, pozicija…itd. Z veseljem ga na prireditvi predstavimo tudi Vam!

Še enkrat hvala vsem, ki ste nam poslali elektronsko sporočilo ter uspešen tek na nedeljskem maratonu!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA