- 31 Okt 2008, 10:07
Glede na dejstvo, ki se mu pravi odraščanje na Jesenicah in druženje s temi in onimi potomci staršev z južnega predela naše nekdanje skupnne držav'ce sem bolj ali manj s srcem na Balkanu. Ergo, pa smo se na TF že zmislili pot in polmaraton v Beogradu, zdajle pa sem informiran še o Sarajevo polmaratonu.
Zanima me, če obstaja interes TF populacije odpotovati kam na prej omenjene predele ali pač še kam na Balkan, kjer se teče? Za predloge destinacij bom potem pregledal možnosti in se lotil organizacije ako bode veliko povpraševanje.
Mimogrede, BG je aprila, SA pa septembra.
Ekola, da mal potipam, pa če najdem še kakšnega somišljenika za varianto kajmak&tenisice s kakšnim podobnim predlogom lahko razvijemo konstruktivno debato za naslednje leto.

Zanima me, če obstaja interes TF populacije odpotovati kam na prej omenjene predele ali pač še kam na Balkan, kjer se teče? Za predloge destinacij bom potem pregledal možnosti in se lotil organizacije ako bode veliko povpraševanje.
Mimogrede, BG je aprila, SA pa septembra.
Ekola, da mal potipam, pa če najdem še kakšnega somišljenika za varianto kajmak&tenisice s kakšnim podobnim predlogom lahko razvijemo konstruktivno debato za naslednje leto.

---> Васи́лий Григо́рьевич За́йцев <---