Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

a nje ni
Približuje se Dunajski maraton 2009 ...
Jaz razmišljam, da bi šla, mogoče me prepriča mačkatačka :wink: ali pa jaz njo :D Če bova med zimo pridni ...
To je verjetno "malo" večja zadeva kot LM ... Je bil kdo lansko leto? Zanima me, kako vse skupaj izgleda, kakšne so izkušnje, cene, organizacija, gneča ...?
 Tamzi
Moje izkusnje so samo pozitivne. :laola

Veliko ljudi ob progi, niti meter ne preteces, da ne bi bilo nekoga ob cesti, ki navija zate. Veliko jih je tudi na progi, ce si med hitrejsimi te to zna motiti.

Tisti dan je resnicno dan sporta, ves javni prevoz je zastonj, zelo lepo poskrbljeno za pijaco in jedaco. Ob progi je ves cas glasba, tudi dunajski valcek....
Skratka, drugo leto se spet vidimo :lol:
 JakaStrumbelj
Mene osebno zelo vleče na Dunaj 2009. Samo malo me skrbi cena, ki ni ravno med nižjimi po moji oceni. Kolikor sem videl traso se mi zdi zelo lepa in vredna teka, tudi zaradi ogleda mesta.
Tisti, ki ste že bili, me samo zanima kako je kaj z nastanitvijo in prevozom do Dunaja.
 nana
Letos sem se udeležila polmaratona na Dunaju. Z možem sva prenočevala tukaj:

http://www.booking.com/hotel/at/arnia.html

Hotel je lociran na vpadnici iz smeri Ljubljane (idealno), sredi največjega trgovskega centra, kar pomeni, da ima odlične prometne povezave. Kupila sva 24 urno vozovnico, ki velja za ves prevoz (tramvaji in podzemna). Cena ni bila pretirana - za prenočišče z zajtrkom sva odštela 85 eur (za oba). Pa še glede zajtrka sem se lahko dogovorila, da sem prišla nekoliko prej, kot je predvideno. Prijazno. :D

V soboto, ko sva prišla na Dunaj, sva odložila stvari v hotelu in se z javnim prevozom odpravila po štartno številko. Jaz sem poleg štartnine plačala še njihovo "teseteninko" (dobli smo odličen "šmorn"), kar se je dogajalo v Mestni hiši, ki si je sicer nikoli ne bi ogledala. Tako pa sem imela priložnost videti jo od znotraj. Štartnina se mi niti ne zdi pretirano draga, ker v vrečki dobiš kar nekaj uporabnih stvari. :wink:

Naslednje leto grem spet, imam namreč neporavnane račune s traso med 10. in 15. km. Sicer je pa tako, kot je napisal Tamzi. Lepo. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA