Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 robertson
Res je, organizacija je bila res odlična, saj smo bili očitno vsi zadovoljni s prireditvijo teka. Tudi moderator je zelo dobro povezoval in navijači, ki so nesebično navijali za vse.....Meni je res ta tek ostal v lepem spominu.
:wink:

PS: kdo ve, ali so mogoče že rezultati(časi) vseh udeležencev?
LP vsem.
Uporabniški avatar
 RoKo
Dobro, poročila niste odprli :lol: pa vseeno.

Eden lepših tekov v tej sezoni nasploh. Zmagal sem trikrat, Prvič, ko sem uspel prepričati del žlahte, da se udeleži teka, drugič, ko smo končali krajšo progo in tretjič, ko sem zdivjal še dva kroga-prostovoljno.
Moji dve žlahtnici sta nervozno pričakali začetek. Trema jih je vidno zdelovala :wink: Nečakonja je s svojim spremljevalcem prav nič začetniško oddirjala naprej, sam sem s svojo sestro umirjeno diktiral tempo in jo zaviral, da ni na štartu preveč potegnila. To se je vseeno zgodilo, :lol: , zopet malo umirjenega tempa in finiš do cilja. Uspelo je. (Bravo Tjaša, bravo Damjana) :laola
Medalja okoli vratu, dve tri besede z zlatim olimpijcem in ideja ki je zorela v moji glavi cel prvi krog-da oddelam še enega, ni kaj adijo in gremo. Koleno ni dajalo nikakršnih znakov, da noče sodelovati, zato sem odtekel celo dolgo progo in skoraj dobil še eno medaljo.
Super dan se je nadaljeval, ko sta udeleženki povedali, da sta zadovoljni in ponosni sami nase. Jaz tudi.
Ansambel z čudnim imenom a z zanimivim stilom je raztural med prehranjevanjem, podelitev je bila expres, razumljivo, vročina je popustila. :wink:
Veseljakinji Loni in Maca nista manjali, še nekaj tekačev je bilo v majici iz Palmanove, seveda Laufer, zraven je bil tudi mož zelo podoben dedku Mrazu-že ve kdo. Večer se je nadaljeval z obiskom sorodnikov, prav tako drugi dan, še obisk Hervisove poslovalnice v Celju in povratek v kraje z burjo.
Štartna številka z podpisom zlatega olimpijca tudi nekaj velja.
Bravo Krško, Krško je zakon.
Vrnitev v letu 2009 obvezna.
Uporabniški avatar
 robertson
Kot je rekel RoKo:
Bravo Krško, Krško je zakon.
Vrnitev v letu 2009 obvezna.

Se vidimo drugo leto.
LP
Uporabniški avatar
 RoKo
Čas 53:21 je moj, štartna 24, prijavljen za tek na 3 km, ostalo odtekel malo za šalo malo za res. :lol: , zato je bila štartna prekrita. Oprostite za zmedo.
 edo-brko
Lp!

Roys, pri pregledu rezultatov sem opazil nekaj napak pri izpisu podatkov (priimkov) in tudi 2x navedbe istega tekmovalca. Naj vam bo to v pomoč pri urejanju uradnih rezultatov, dabo napisano tako kot je treba:

22.mesto je -napaka-, ta tekmovalec je že naveden na 51. mestu (pravilno- oz.potem je na 50).

15. mesto je pravilni priimek KUKMAN
16. .. DERGANC
60. .. BALABANIČ
64. .. BUNJEVAC
27. .. VOK

tretji neidentificirani tekmovalec, ..rezultat 53.21, je moj prijatelj Koprivc Roman (št.24-ki je tekel in spremljal sorodnico na 3 km), ki pa potem ni "zdržal" in je odtekel celotno dolgo progo do konca.Na vseh koncih sem ga srečeval.Bil je vstrajen in zasluži, da ga uvrstite v daljšo razdaljo (ali pa obe).

Drugače pa je bila zelo prijetno organizirana prireditev, ki ima dobre pogoje, da postane tradicionalna in ljudje jo bomo sprejeli.
 pauleto
Tekmovalec Damjan BALABANIČ, letnik 1980, ni uvrščen na rezultatni listi. Dosegel je čas 44:53 s štartno štev. 79, na njegovem 38. mestu je drug tekmovalec.
Drugače pa je bil tek lepo organiziran. Pogrešal pa sem domačina GARAČA, pa ga ni bilo, dvomim, da se je ustrašil mraza.
Uporabniški avatar
 TomazSimec
Glede na to, da je bil nedeljski tek organiziran prvič, kljub manjšim napakam :cast: :clap: .Še največja težava je bil mraz po končanem teku,očitno je tudi organizatorje zeblo v prste, zato je bilo tudi precej tiskarskih napak, ki pa jih je moderator spretno rešil.
Kar se pa mojega teka tiče - super zadovoljen- 37.58, forma je kljub zimi na nivoju novembrske rekordne Palmanove.Res dobra vzpodbuda za Barcelono, ki se kar bliža.
Še enkrat pohvala organizatorjem, predvsem pa redarjem,ki so zmrzovali že precej pred tekom in še po njem. Obilo zdravja in sreče v l.2009 :juhuhu: Tomaž
Uporabniški avatar
 cestnitekac
Da pomagam razjasnit zmedo glede tekača, ki se je pojavil 2x. Tisti, na 22. mestu sem verjetno jaz. Tekel sem brez številke oz. sem jo imel v roki, na cilju pa sem punci povedal številko... sicer sem želel še pokazat, vendar mi je dala vedeti, da je slišala. No, kot se mi je dozdevalo, je slišala narobe. V nadaljevanju rezultatov me ni, moj čas pa je isti, kot pri gospodu, ki se pojavi 2x. V cilj sem tudi pritekel za Zorčič Matijo, moja številka pa je 46.

Toliko, da povem. Če organizator popravi ali ne, je to njegova stvar, jaz sem svoj cilj dosegel :)

lp, CT
Uporabniški avatar
 garač
pauleto napisal/-a:Drugače pa je bil tek lepo organiziran. Pogrešal pa sem domačina GARAČA, pa ga ni bilo, dvomim, da se je ustrašil mraza.

Pr nam straha in denarja ne poznamo...me je pa bolezen priklenila na posteljo...in to pred domačo publiko :(
Čestitke organizatorjem, da se je Krško vpisalo med prireditelje tekov.
Srečno v novem letu...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA