vencelj res je, malo bi moral tudi kaj napisat sem na forum.
a kaj ko me tekači zasuvajo/te z mejli in s prijavami, podnevi delam, ponoči pa vnašam prijave...
za pohod se je prijavilo 146 pohodnikov. prijave za pohod niso bile "obvezne" v predprijavi, tako, da domačinov tu ni. najavljata se mi dve šoli, kar je še + 50 udeležencev. končno število bo vsaj za 100 višje.
tek. do danes je 761 prijavljenih! res je rekel sem samo 500.
ampak kako izgleda, pokliče me npr. Jože in reče Mojmir živjo, pri vas sem tekel že lani in predlani...kako je s predprijavami? kdo ima srce takemu tekaču reči glej smo že polni hvala se vidimo drugo leto
med prijavljenimi je zelo veliko žensk in Obalnih tekačev! ta dva podatka me zelo razveseljujeta!!!
prijavljenih je tudi 215 tekačev v moj 1. tek Bojim pa se da jih je tu kar nekaj takih, ki so akcijo narobe razumeli in mislijo, da to pomeni, da so prvič na našem teku.
akcija MOJ 1. TEK pomeni, da PRVIČ TEČEŠ NA URADNEM TEKU, če je nekdo že tekel nekje drugje in je letos prvič na našem teku NE VELJA!!!
v tednu, ki prihaja bom na forum in po mejlu vsem prijavljenim poslal "navodila" kako se ravnati, da bo na prijavi čim manj gneče in da bomo vsi na štartu pravočasno. ponavlam malo bo gneče.
bo pa slika nepozabna 800 tekačev na štartu in po poteh ob morju. upam, da bo veliko fotografov in da bomo vaše fotke dobili tudi mi
aja, obljubljeno je lepo vreme, dogovorili smo se za bobiče, dobra družba, stiskali se bomo... vsi pogoji za prijeten dan so