Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Glede na obilne prijave, dodatne reklame očitno ne rabiš, ali pač.

S takšno vročino si pokonci, hitro nazaj v posteljo.
 Mojmir Kovač
vencelj res je, malo bi moral tudi kaj napisat sem na forum.

a kaj ko me tekači zasuvajo/te z mejli in s prijavami, podnevi delam, ponoči pa vnašam prijave...

za pohod se je prijavilo 146 pohodnikov. prijave za pohod niso bile "obvezne" v predprijavi, tako, da domačinov tu ni. najavljata se mi dve šoli, kar je še + 50 udeležencev. končno število bo vsaj za 100 višje.

tek. do danes je 761 prijavljenih! res je rekel sem samo 500.

ampak kako izgleda, pokliče me npr. Jože in reče Mojmir živjo, pri vas sem tekel že lani in predlani...kako je s predprijavami? kdo ima srce takemu tekaču reči glej smo že polni hvala se vidimo drugo leto 8)

med prijavljenimi je zelo veliko žensk in Obalnih tekačev! ta dva podatka me zelo razveseljujeta!!!

prijavljenih je tudi 215 tekačev v moj 1. tek Bojim pa se da jih je tu kar nekaj takih, ki so akcijo narobe razumeli in mislijo, da to pomeni, da so prvič na našem teku.

akcija MOJ 1. TEK pomeni, da PRVIČ TEČEŠ NA URADNEM TEKU, če je nekdo že tekel nekje drugje in je letos prvič na našem teku NE VELJA!!!

v tednu, ki prihaja bom na forum in po mejlu vsem prijavljenim poslal "navodila" kako se ravnati, da bo na prijavi čim manj gneče in da bomo vsi na štartu pravočasno. ponavlam malo bo gneče.
bo pa slika nepozabna 800 tekačev na štartu in po poteh ob morju. upam, da bo veliko fotografov in da bomo vaše fotke dobili tudi mi 8)

aja, obljubljeno je lepo vreme, dogovorili smo se za bobiče, dobra družba, stiskali se bomo... vsi pogoji za prijeten dan so :D
 Mojmir Kovač
kakšna lepa nedelja!!!

lepo prijetno toplo, sončno, rahel vetrič z morja in prekrasen pogled/razgled na zasnežene dolomite!!!

plaža v Strunjanu je bila nabito polna sprehajalcev in ljudi, ki so se nastavljali soncu.

Večkrat sem se zalotil, ko sem si govoril: upam, da bo tudi drugo nedeljo tako lepo vreme, upam, da bo tudi drugo nedeljo tako lepo vreme...

aja, cvetijo mandeljni...

se vidimo v nedeljo.
Uporabniški avatar
 Arabo
Upam, da si v Strunjanu tudi kaj tekel, ker baje nameravaš povezati soline v tekaškem tempu. :juhuhu:
 Mojmir Kovač
ko pomislim na tistih 800 prijav za tek me malo stiska v želodcu... :oops:
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, včeraj je bilo tudi v Strunjanu krasno vreme. Z Romano sva imela celodnevno osmomarčevsko pohajkovanje po obali :D .
Naslednji teden me ne bo (razen če bo res lepo vreme, tako kot včeraj, turistično), torej veliko sreče pri organizaciji te lepe, velike prireditve.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 maca
Laufer je napisal, da gre standardna trojka v Brugnero,
alora moja prijava na Povežimo soline ostaja prosta.
Če je kdo izvisel ali če jo kdo hoče - jo s sončnimi pozdravi in željami odstopim. Javi se na zs.
 Mojmir Kovač
no pa imamo še eno novost!

gradbinci so nam podrli potko, ki je s plaže peljala proti štiripasovnici. mogoče pa bo sedaj še bolje.
pri toboganu na centralni portoroški plaži bomo naredili koridor. opozorilni trak bomo dali na količke od senčnikov in tako bomo naredili "cesto" po mivki, proti štiripasovnici.

lani ste nam svetovali, da bi bilo bolje če bi vodo prestavili izpred tunela dol, malo niže k Avditoriju. letos bo voda druga postaja z vodo pri vhodu v Avditorij.
 Mojmir Kovač
včeraj in danes me je veliko tekačev in pohodnikov poklicalo in spraševalo, če se lahko še vedno prijavijo za tek.

do 6.3. so bile le predprijave!
lahko se še vedno prijavite za tek in pohod preko www.skid.si ali na mejl najboljsi@gmail.com ali na 041 72 42 62

prijave pa bodo možne tudi v nedeljo, 15.3. med 8.00 in 10.00

se vidimo v nedeljo na teku :D
Uporabniški avatar
 IRA
A obstaja za solinski tek kakšen zamljevid, kje se bo teklo?

Se opravičujem, če je bilo že kje zapisano ...
Sem bla malo "out" zadnje čase ... :roll: :lol:

Se vidimo v nedeljo!
Juhej!
Uporabniški avatar
 IRA
Vzamem nazaj :oops: :oops: :oops:
Sem že našla ...

Lp
 Mojmir Kovač
še zadnjič letos...

za tek je pripravljeno vse, napovedano je lepo vreme, bobiči se kuhajo...

naj ponovim:

prijave v Strunjanu od 8.00 do 10.00
štart pohoda 10.30
štart teka 11.00
podelitev 13.30

letos bo Povežimo soline taka prireditev, da se ne splača, da ne sodelujete!
 spela*
Potem se pa vidimo jutri. A parkirnih mest bo dovolj za tako množico?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA