Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovani športni prijatelji, cenjeni ljubitelji športa,
iz novega SF programa / mitovi in legende, s posebnim ponosom
in zadovoljstvom vam najavljamo novi in prvi projekt

SF Run Cup Istra:

01. Mednarodni SF Mini Marathon "Rt Kamenjak", Premantura...
Rt Kamenjak, /zaščiteni park narave/, sobota, 25.04.2009., ob 16:00

Destinacija:
Premantura ... malo mesto z številčnimi presenečenji, ... Premantura je avantura,
... čudovit, ... inspirativen, ... nenavadno razveden in naravno zaščiten,
... najjužniji rt istrskog poluotoka, ... dragulj s najlepšim vronom sonca v morje na Jadranu, ...

http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo ... menjak.htm
Nazadnje spremenil predrag, dne 07 Apr 2009, 15:33, skupaj popravljeno 10 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
Pridem fotkat!

Predrag, glej, da zrihtaš kak lep sončni zahod, da bom(o) lahko kake najstniške spomine obujal(a)!

Pa upam, da se kdo odloči it tečt, da bom mela koga fotkat!! :roll: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
še1PR napisal/-a:Pridem fotkat!

Pa upam, da se kdo odloči it tečt, da bom mela koga fotkat!! :roll: :wink: :lol:

OJ

Upam, da sem dost fotoginičen za fotkanje, ker se bom verjetno pridružil tem prečudovitem teku :lol: .

Lp
Uporabniški avatar
 INOT
Kamenjak sem pretekel neštetokrat po dolgem in počez,če ste že tam pa vam priporočam še najlepšo razgledno točko tam okoli. Tik pred Premanturo pri pokopališču zavijete desno, tam lahko pustite avto in se peš po makedamski cesti odpravite kakšnih 500m. Prišli boste do zapuščenega rova iz 1.svetovne vojne. Pri rovu po poti levo kakšnih 100 m. Od tam se odpira čudovit razgled na celoten Kamenjak, Pulo, Trst, na medulinsko stran. Vredno ogleda.

http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 3&t=h&z=16

Od točke na zemljevidu še 100m.
Uporabniški avatar
 še1PR
MARIOLINO napisal/-a:
še1PR napisal/-a:Pridem fotkat!

OJ
Upam, da sem dost fotoginičen za fotkanje, ker se bom verjetno pridružil tem prečudovitem teku :lol: .
Lp

Super Mariolino!
Uporabniški avatar
 miro
Alja,upam,da boš v objektiv ujela tudi mene!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 še1PR
miro napisal/-a:Alja,upam,da boš v objektiv ujela tudi mene!
miro, če ne boš prehiter, z veseljem!!! :D Če verjameš ali ne, sem želela že Mariolinu napisat, naj te pripelje s seboj, pa pripeljite še Fotra!! :roll:
Uporabniški avatar
 Sončka
Me zelo mika! Zna bit, da bom prišla.... Sliši se pravljično. :D
Uporabniški avatar
 miro
Alja, se bojim, da ima Fotr,še vedno "zdravstvene" probleme,vsaj tako je razlagal na jeseniškem teku.
Rekel je da bo začel v Avstrji,mogoče pa ga lahko prepričamo, mislim,da ne bi tvegal poškodbe.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Laufer
Z maco že naredila plan in si zagotovila prenočišče. V soboto popoldan Kamenjak, v nedeljo pa polmaraton Rovinj.
Sončka in Razy se lahko pridružita :lol:

Si bom uredil frizuro in tekel čisto počasi, da me lahko še1PR ujame v objektiv. Če bo treba se bom tudi ustavil in poziral.
Uporabniški avatar
 tadejz
Laufer, veš za kakšno ugodno varianto prenočevanja?
Nekaj podobnega imamo v mislih, nedelja zagotovo Rovinj, za Kamenjak bo pa še padla odločitev.
 kandinsky
mene pa zanima, če ima kdo kaj placa v avtu?

glede prenočišča pa najbolje, da pišeš predragu...
če se prov spomnim, za šotore je tm okrog 15 € po osebi, apartmaji pa od 25 € naprej...
Uporabniški avatar
 še1PR
miro napisal/-a:Alja, se bojim, da ima Fotr,še vedno "zdravstvene" probleme,vsaj tako je razlagal na jeseniškem teku.
Rekel je da bo začel v Avstrji,mogoče pa ga lahko prepričamo, mislim,da ne bi tvegal poškodbe.
Držim pesti!

Laufer napisal/-a:Si bom uredil frizuro in tekel čisto počasi, da me lahko še1PR ujame v objektiv. Če bo treba se bom tudi ustavil in poziral.
:lol: :lol: Ja ja! Ti si si z LM :cmok: :oops: pridobil enega posebnih statusov med mojimi foto manekeni! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 dannae
se že prav veselim ...
obujanje spominov na dotičnih lokacijah... najstniška leta... same traparije... tolikokrat sem že bila tam, a še nikoli ga nisem odtekla - tega Kamenjaka... yes....

predrag, a na platojčku od bunkerja bo pa kakšen koncert tistih vaših lokalnih chill out muskontarjev? :roll: pred enim letom so namreč ravno v tem času meli koncert...

aja.. pa v kampu stupice majo mobilne kučice za 36€ na noč za 5 oseb... če koga zanima, k so glih prazniki...

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na tem koncu bo prisoten tudi BROOKS-tako da če ne bo višje sile boste tudi tam lahko probali novosti in si podrobneje ogledali o vsem kar vas zanima v zvezi z BROOKS-ovimi proizvodi!
Pa seveda da na ENERVIT ne pozabim, možnosti bo veliko:):)!
Uspeha pa boste tudi imeli ravno pravšnjo mero:):)!
Vsem želim prijetne trenutke:)!
:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA