Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Štefan
Veliko število prijavljenih Slovencev za Dunajski maraton.(39 za maraton, 61 za polmaraton in41 za štafeto ). :Fslo
zaradi finančne in časovne stiske se Dunajskega maratona na žalost ne morem udeležiti, močno pa upam, da pridem tja drugo leto ... :|

vsem vam, ki pa greste tja ta vikend, želim - kratko in jedrnato - DOBER TEK! :juhuhu: sem z vami in navijam za vse vas! :laola
Uporabniški avatar
 Radolca
hvala za dober tek. jaz se že "špičim" za dunaj :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Štefan
Če bo vse po sreči,bom do Dunaja prebolel to presneto virozo :oops: Nič ne pomaga, kot pridno jemat tabletke,čajček in limonce :cry:
Štefan upam, da se boš spravil k sebi !!!!! Potem pa gassaaaa!!!!!

Dober lauf tudi vsem ostalim.

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
No, jaz mam pa že kufrček v službi, jupi. Šibava z maco na vlak še malo turizem zganjat.
Z nano imava taktiko naštudirano v nulo, skoraj do metra natančno, z največjim poudarkom na zasluženi rojstnodnevni tortici, najraje že takoj med čakanjem na tiste, ki bodo šli ta dolgo rundo.
Skratka, mislim, da bo to eno super praznovanje rojstnega dneva.
 ton
Vse najboljše, Loni, in vsem Dunajcem en lep in nepozaben tek!
Uporabniški avatar
 Radolca
vsem hvala za želje. gremo se borit in zmagat, ne glede na osežen cajt :!: upam da se bomo slovenčki kej "ovohal" med seboj :!:
Uporabniški avatar
 Štefan
Upam,da si bom tudi jaz z Dunajskim maratonom zaslužil tortico za ponedeljkov rojstni dan. Tudi jaz šibam nocoj po koncu službe ob 19 uri na Dunaj v lajf :wink:
Vsem, ki boste nastopili na Dunaju želim dober tek :lol: in čim boljši rezultat 8)
No, Kovit, upam, da si ready za jutrišnji maraton, pa da bo padu nov PB, drugače v Radencih častiš pijačo konkurenci... :beer: :toast:
 MajkelNajt
Samo vprašanje.... a ni maraton v nedeljo? (26. VIENNA CITY MARATHON - 19. April 2009), ker eni omenjate tek za jutri (sobota)???
Uporabniški avatar
 Loni
Obivankenobi napisal/-a:Vsem, ki boste nastopili na Dunaju želim dober tek :lol: in čim boljši rezultat 8)
No, Kovit, upam, da si ready za jutrišnji maraton, pa da bo padu nov PB, drugače v Radencih častiš pijačo konkurenci... :beer: :toast:

Tisto z jutri je napaka, tekli bomo v nedeljo. Štefan, pa seveda, da boš zaslužil tortico, drugače pa mene pocukaj, baje kar dobre pečem :lol:
Nazadnje spremenil Loni, dne 17 Apr 2009, 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Štefan
Loni,mogoče, pa se že jutri srečamo, na dvigu štartnih številk :roll:
Vsem lahkoten tek, sicer pa si ga lahko tisti, ki sanjamo o tem maratonu, ogledamo v živo v nedeljo na ORF 2 od 8,40 do 11,55.
Bomo imeli v postelji noge v zraku, celili bolečine po Formaratonu :roll: in navijali za :Fslo .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA