Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

POKAL KOLEKTOR LIV 9. TEK V SENOŽEČAH
GESLO: ŽIVIMO ZDRAVO, POJDIMO V NARAVO
NEDELJA 19. 04. 2009 ob 10. uri
Športno društvo Hitre noge Senožeče vabi na 9. tek v Senožečah, 19. 04. 2009, s startom ob 10. uri. Start za vse člane in članice bo na 1.km označene proge, cilj pa pri gostilni Stari grad Sotlar. Dolžina proge je 11 km.

KATEGORIJE - kot za vse teke v Primorskih pokalnih tekih.

Tek je tekmovalnega značaja in šteje za PRIMORSKE POKALNE TEKE 2009, KRAŠKI POKAL 2009 in SLOVENSKI POKAL V REKREATIVNIH TEKIH 2009, prav tako za MNZ-POLICIJA.
Razglasitev rezultatov bo eno uro po končanem teku.

NAGRADE: Prvi trije absolutno v ženski in v moški konkurenci dobijo pokale. Prvi trije v posamezni kategoriji dobijo medalje. Žrebanje bogatih nagrad (sponzorji teka). Vsak tekmovalec dobi spominček na tek in okrepčilo.
Pokal KOLEKTOR LIV dobijo v trajno last: prve tri najštevilčnejše skupine, najstarejši in najstarejša, najmlajši in najmlajša.
POHOD: Možen je tudi pohod (8 km) do koče v Jelenjah in nazaj v cilj. Start ob 9.45.
Vsak tekmovalec teče na lastno odgovornost in v nobenem primeru ne bo bremenil organizatorja ali od njega terjal kakršne koli odškodnine.
STARTNINA: Tek 8 eur, pohod 5 eur.
Prijave do 9.30.
INFORMACIJE: Veselko Španič gsm. 031 737 231.
Tek bo ob vsakem vremenu. Vabljeni vsi ljubitelji teka in pohodov!
Organizacijski odbor:
ŠPORTNO DRUŠTVOHITRE NOGE SENOŽEČE in skupina KOLEKTOR LIV Postojna
Nazadnje spremenil RoKo, dne 18 Apr 2009, 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bluegreen
Se da dobiti kak zemljevid proge, podrobnosti (višinska razlika ...)?
hv za odgovor
Uporabniški avatar
 RoKo
Zajec napisal/-a::arrow: tale razpis pa je za jutri http://hitrenoge.divaca.eu/POKAL%20KOLEKTOR%20LIV2009.pdf
Danes sem bil na teku za Dolenski pokal, pa ne vem če ne pridem jutri še na Primorskega :?:

LP Zajec

Sma že dva, ravnokar tud jaz z Dolenjskega. Razpis z uvoda pa sem jaz predelal pred dopustom posebej za TF, ker se mi ni dalo čakati na njihov. :roll: Upam da nisem kaj zgrešil. Izpustil sem, kaj bo za darilo in kaj bo za malico, lahko bi kaj zamenjali. :wink:
 giorgio
Evo ,pravkar prišel iz priprav iz Senožeč.Roko-nagrada pri vpisnini so nogavice.Malica ( marenda ) pa pašta. Skoraj vse je pripravljeno, tako da kar pridite !!!! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
giorgio napisal/-a:Evo ,pravkar prišel iz priprav iz Senožeč.Roko-nagrada pri vpisnini so nogavice.Malica ( marenda ) pa pašta. Skoraj vse je pripravljeno, tako da kar pridite !!!! :lol: :lol: :lol:

Dobro, da sem izbrisal pasulj. :wink:
 giorgio
:lol: Roko,dobro da te imamo,da se kdo spomni kako objavo naredit. Ti pa čestitam za prispevek v Primorskih novicah-rekreacija. :wink: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA