Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Po uvodu pod Kriško goro se bo Gorenjski pokal v rekreativnih tekih nadaljeval na 3. Teku na Jošt, ki bo v nedeljo 26.4.2009 s štartom ob 10.00 v Spodnji Besnici.

Razpis na povezavi http://www.klub-trmastih.si/gp09/jost09.pdf

Kot novost letos smo uvedli kategorijo K100 za tekmovalce nad 100 kg telesne mase. Nekaj tekačev je že napovedalo udeležbo. Meritve telesne mase se bodo izvajale ob prijavi tekmovalca na posebej označenem prostoru v neposredni bližini štartnega prostora.

V torek 21.4. pa bomo izvedli testni trening tek po celotni trasi teka, ki bo takrat že označena in primerna za ogled. Zberemo se ob 18.00 na štartnem prostoru v bližini ribogojnice v Spodnji Besnici. Nazaj se bomo vračali po krajši planinski poti.

Vabljeni

lep pozdrav

Janez
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Sem že opravil prvi pregled celotne proge, ki je sedaj v odličnem stanju-suha in očiščena.

Za testni tek velja torek 21.4. s štartom ob 18.00 izpred ribogojnice v Spodnji Besnici. Proga bo označena od ponedeljka 20.4. dalje.

Se vidimo ko tečemo

Janez
Uporabniški avatar
 MarP
Pridem na trening in tekmo, če me le ne bo peta preveč bolela.

Lp
Marjan :lol:

Dres št. L - ne pozabi name
janez.ferlic napisal/-a:
Kot novost letos smo uvedli kategorijo K100 za tekmovalce nad 100 kg telesne mase. Nekaj tekačev je že napovedalo udeležbo. Meritve telesne mase se bodo izvajale ob prijavi tekmovalca na posebej označenem prostoru v neposredni bližini štartnega prostora.

Vabljeni

lep pozdrav

Janez

Zanimiva novost na nedeljski tekmi!

lp
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Sem danes zjutraj opravil še zadnje čiščenje in urejanje proge, ki se kar dobro suši, na vmesnem delu je sicer še nekaj blata in če ne bo kakšnega večjega dežja se bo dobro osušila in bodo skoraj idealni pogoji.

Proga je zadostno označena in primerna za ogled, polno označena z dodatnimi zaporami in talnimi oznakami bo v soboto popoldan.

Izkoristite še kakšen dan za test pred nedeljsko tekmo. Na včerajšnjem testnem treningu se nas je zbralo kakih dvajset in je bil kar soliden trening, ki smo ga nekateri prijetno zaključili v baru pri Jazbcu v Besnici.

Se vidimo na tekmi

LP

Janez

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA