Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klatez
Tole Ero, kar navajaš, je v preteklosti veljalo samo za UK državljane.
Mogoče so sedaj spremenili - bomo videli drugo leto...
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,
danes sem bil še posebej vesel pošte, ki sem jo dobil iz Londona. Kljub temu, da je pošiljatelj napisal, da sem iz Slovakie, sta revija in pismo le prispela v moj poštni nabiralnik. V pismu med drugim piše: »Congratulations, your entry for the Flora London Marathon to be held on Sunday April 26, 2009 has been accepted." Upam, da je še kdo od forumovcev, ki ste se prijavili, prejel podobno pismo.

Zdej bo pa treba spet resno trenirat.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Loni
Čestitam, je fajn prebrat, da komu celo rata.
Uporabniški avatar
 tini
No, zaenkrat takega pisma se ni v mojem nabiralniku..
Pa tudi ce bi bil, se lahko j****.

Maraton oz. 1/2 se bo v tem terminu iz moje strani izvedel ocitno na standrdni lokaciji. :)
Uporabniški avatar
 Loni
Navijačica se javlja, bom ravno takrat zganjala turizem v Londonu.
Uporabniški avatar
 Loni
No, sem mislila, da spada navijanje med kake lažje športe kot laufanje, pa ni tako, danes sem se obesila na spletno stran, da si vse skupaj malce ogledam, pa vidim, da je za vse skupaj potrebnega kar precej pripravljanja. Natisinila sem si spectators guide, pogledala punkte, katerim se je treba zaradi gužve izogibati, zdaj se moram pa še odločiti, na katerega od tistih manj nagužvanih se bom postavila. In upala na to, da ne zgrešim mimobrzečih.
Gibanje okoli cilja je odsvetovano...... To bo še zanimivo, upam, da bo vsaj vreme malo manj kislo kot trenutno kaže.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA