Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hoj, ste vsi še na podelitvi?

Kros v Mekinjah res zasluži svoje ime. Blata sicer ni bilo veliko a smo ga kljub temu veselo tacali. Občutek, ko s kolovoza zaviješ na gozdno pot in začneš iskati pot med blatom in ilovico in kmalu obupaš in greš kar po sredini vlake, je super. Prava poezija :)

Za zaključek pa tema, mimo katere ne morem. Za topli obrok je bila jota z mesom. Ko sem vprašal, če imajo kaj brez mesa, sem naletel na zelo začuden pogled. Ni mi dalo miru in moral sem se prijazno skregati. Zgodba se ponavlja čisto vsako leto. In čisto vsako leto te debelo gledajo, s katerega planeta si padel. Žalostno :(
Odločitev zjutraj ni bila težka: po petih letih spet v Mekinje, na moj 7. nastop na tej tekmi!
In mi ni bilo žal:
:arrow: prava kros proga, v lepem, naravnem okolju (za užitek) in ravno prav težka ter dolga za trening tistega, v čemer sem trenutno slabši; :lauf:
:arrow: prijetna tekaška druščina; :juhuhu:
:arrow: solidna organizacija;
:arrow: če bi ostal doma, je vprašanje, ali bi naredil svoje km ali pa bi se raje slabovoljno prekladal po stanovanju :arrow: no ja, ko sem prišel domov, sva z Romano šla še na pohod na Hujsko (cca 1 uro 30 min);
Mimogrede, danes smo iskali odgovor na vprašanje :arrow: kdo je bil Miro Petek :?: Se opravičujem, če je vprašanje naivno, ampak ne-domorodci včasih ne vemo vsega :oops:

LP, vencelj
Po včerajšnjem vzponu na Jošta v krasnem vremenu, sem danes res pričakoval dež in mnogo blata. Prvega ni bilo, drugega povsem dovolj. Mnogo znanih fac in stiskov rok ter vonj po domači gmajni, nekako potešijo mojo tekaško dušo, zato o organizaciji ne bom (pa me je že imelo!). Glede prijave, označenosti proge in redarjev pa je, vsaj tako se mi zdi, vse klapalo. Žal mi je tudi dvoboja Kosovelj:Zarnik, ki ga zaradi poškodbe domačega matadorja, ni bilo! Sebastjanu želim čimprejšnji comeback!
Hvala glasnim navijačem z Mičotom na čelu. Njegove pripombe sredi gmajne so res zlata vredne!!
Vencelj, naj te ne bo sram, ker tudi tu živeči, ne vemo vsega! Kdo je torej bil g.Miro Petek??? To isto vprašanje sem zastavil že dve leti nazaj in odgovor je še zdaj velika misterija :(
Ero, s teboj se pa strinjam in šele zdaj štekam Joštove palačinke :idea:

Se vidmo k se zagledamo :wink:
Tudi sam sem pričakoval bolj mokro vreme in blata v večjih količinah, predvsem pa težko progo, lotil sem se jo s kar nekaj strahospoštovanja, saj so bile noge težke še od Jošta, ampak se je kar izšlo. Tako kot Matej se ne bom spuščal v šimfanje, če pa bi zakuhali še en kotel čaja pa nebi imel nič proti?!!

Še vprašanje: Kdo je bil g. Miro Petek
Mekinjski kros je posvečen februarja 2006, preminulemu dolgoletnemu predsedniku KS Mekinje in ŠKDM Miru Petku.

Lep pozdrav Bojan
Sebo, vidim da si se kar preimenoval. Jaz verjamem vate in vem, da se boš po sanirani poškodbi vrnil med najboljše.

Tale tvoja Mateja je od hudiča. :clap:
SebastjanZ napisal/-a:Ja Matej,tudi meni je škoda tega dvoboja,ki bi ga sicer težko dobil.Upam,da se vrnem vsaj za tekmo na Grintavec.
Je pa mojo odsotnost suvereno nadomestila Mateja in zmagala.

Čestitke Mateji!! Sevede ti želim čimprejšnjo vrnitev v redek zrak gorskih tekov, hkrati pa, naj bo vrnitev premišljena in naj ima prednost pred nestrpnostjo in neučakanostjo. Drž se :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA