bojanm napisal/-a:BoF,na disciplinso boš šel,pošlji opravičilo.
BoF napisal/-a:Ej, Bojan, a tako kot lani: evrčke u vrečko za dohtarje z
noski, mi2 pa jegriča u žep pa hajd na Rožnik.
Jest pa jegr sva te čakala na rožniku(njega pa ni bilo),
sem teku v šterčetrtinskem taktu(šter falške),
sem hotu že policijo poklicat.
Spoštovani!
Ako bi vam z besedami lahko opisal stanje vašega varovanca, ki se je lani kolovratil okoli žvenketa vaših flašk gor proti Rožniku, bi zagotovo tudi vam nakopal težave! Kajti zgodilo se je veliko tega, kar človeka porine v stanje rahlo nemogočega gibanja, oziroma poležavanja, srkanja čajnih pripravkov ob skrb vzbujajočem kašljevanju, kihanju in po vsakem glasnem odkrhku še frca li dva smrklja gor proti stropu (ampak to je bilo po zadnjem videnem celo dobro, ker so se gor limale muhe, pajki, komarji in ostala leteča golazen, ki ni pocrkala v mrazu in se je tako krepavo mlahavo zdriznila v smrt zaradi opešanosti v boju s sluzjo, ki je po vsakem kihcu poletela v strop). Ja, nakopal bi vam bacile! Ti so vašega varovanca odvrnile od tekanja tisti večer, ki je bil prežet s plemenitim namenom, zato bi se vam rad vaš varovanec iz globočin svoje sedaj že precej kot ne pozdravljene duše (le še smrkelj ali dva gre v strop na dan) opravičil za manjko. Izostanek me je seveda prizadel, a vam zagotavljam, da bom svoj plemenitost seveda še pokazal, kajti v dobro delo bom poklonil kakšen znesek, ki bo prav prišel pa magari patru ali nuni na Madagaskarju, v Gvineji Bissao ali v Ljubljani. Za reveže vedno, saj vam je to zagotovo znano.
Tudi drugegmu dragemu občestvu, ki se pridno trudi s tekanjem se s pogledom v tla poklonjeno opravičujem, ker niste bili deležni mojega gobezdanja, a vam takisto kot prej obljubavljem, da se vidimo čim prej, če ne prej, pa takoj po novoletnih praznikih, ko bom kot nekoč stari ata, krenil s Pasje ravni v Dražgoše. Ker je pač dejstvo, da fašizem mora krepati in je svoboda dana narodu, kar ob tem želim tudi vam!