Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

skorc napisal/-a:Kako boste pa kaj oblečeni? Malo gledam napoved pa bo očitno potrebno neko vetrovko obleč. Za TF dres bo verjetno prehladno?

Kje praviš, da si doma? Tahiti,Bermudi... Kakšen mraz neki :D
Mene pa zanima kateri od zajcev na 42km bo prvi krog pretekel v času 1:40 ali manj, ker verjetno bodo prvi krog pretekli malo hitreje kot drugega?
Da vidim, če se lahko katerega držim :)
pajo napisal/-a:
skorc napisal/-a:Kako boste pa kaj oblečeni? Malo gledam napoved pa bo očitno potrebno neko vetrovko obleč. Za TF dres bo verjetno prehladno?

Kje praviš, da si doma? Tahiti,Bermudi... Kakšen mraz neki :D

Pa ja. Ta teden že cel teden tečem v dolgih pajkicah in vetrovki, torej zimski opremi. :)
Če bi bilo še par stopinj manj bi nataknil še kapo in rokavice. :)
Loni napisal/-a:Očitno si zmrznjene sorte.

mi "tavroči" tega pač ne razumemo a ne :D :wink:

jaz vem da pridem v majici brez rokavov (še premišljujem, če bi oblekla TF-jevsko - se mi zdi pre-kompaktna :twisted: ) in kratkih hlačah - pa mi bo še vroče ....

bo treba v cilju potem enga hladnega "kozla" :drink
ugor napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a: Ni zaznat pravega interesa za zajčji tempo s končnim časom 4:00:00 :mrgreen:

Zame bi bil ta tempo zelo primeren. Vendar ker je to moj prvi maraton, se bojim da je celo prehiter!

Ni dobro vnaprej preveč dvomit. Če tempo ni prehiter, se pridruži in bomo združili pozitivno energijo. Če boš po 35 km imel še veliko moči, pa greš počasi naprej in še za kakšno minuto izboljšaš čas.

Zajec za tempo 4:00:00 bo v dresu organizatorja z oznako časa in z baloni,
na glavi pa bo veselo poskakovala kapica TF
:TF)
Loni napisal/-a:Očitno si zmrznjene sorte.

Evo sem včeraj za pokušino odtekel eno lahkotno 12ko, z lahkotnim tempom 5min/km, samo v majčki brez rokavov in kratkih pajkicah. Prvi kilometer me je zeblo kot psa, potem pa sem nekako zalaufal. Če ne piha še kar gre. Je pa zanimivo, da sem vseeno zašvical. :)

Očitno bom tudi jaz šminiral samo v dresu. :)

Nič se vidimo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA