Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

@ komarko: Predlagam, temeljito preberi prvi dve strani. Potem bo marsikaj bolj jasno. Ker imaš gorca. ;)

Seveda se moraš prijaviti. Zgolj nakazilo denarja na nek račun ni dovolj.

Vožnjo po makadamu raje prej poskusi. Če si vajen vožnje z ozkimi gumicami le po asfaltu, imaš lahko sitnosti na grobem makadamu s šodrom. Še bolj zahrbten je fini pesek. Zlasti, če boš hitro in grdo opletal s krmilom. Na primer pri prehitevanju ali v ovinkih. 1.25 zadaj je zoprna stvar, zato uporabljam 1.90, spredaj pa 1.0. Zelo zabavno je, ker nenadoma odnese sprednje kolo na čisto drobnem pesku, če polagam preveč divje...
Še enkrat sem se danes zapeljala s kolesom okoli Brda. Proga je precej bolj razrita kot v nedeljo(en dan po županovem teku je bila precej bolj utrjena). Prvih 3-4 km kroga,ko se vzpenjaš je precej šodra. Tu ne bo šlo s polno močjo,vsaj pri meni ne,da ne staknem po neumnem kakšne poškodbe.Pa budno gledat pred sabo na tla, da ne zapeljem v fini šoder.Še dobro, da gre krog v desno.
:P
Luzr, hvala ti za izčrpen odgovor. Tudi po makedamu sem že fural s temi gumicami, ampak bom rajš zamenjal (sploh po poročilu valene) :) Se mi zdi pa zelo zanimiva tvoja kombinacija...bo treba enkrat sprobat :D
Glede prijave pa... na uradni strani (http://www.racunalnistvo-potocnik.si/duatlon_brdo/) ni nobenega obrazca, piše pa, da je treba prinest potrdilo o vplačilu, zato sem sklepal, da je to dost :)
Se vidimo!
Nič se ne sekiraj glede rezultatov. Že pred leti se je tekmovanja udeležil nek zdravnik,ki je pol ure zamudil na štart potem je pa rabil do cilja mislim,da 4 ure. Takrat je bila proga malo daljša 10 tek 30 kolo 4 tek,toda vseeno je prišel dve uri za predzadnjim v cilj.Je pa tako užival,da ga je bilo veselje gledat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA