Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V organizaciji 132. gorskega bataljona SV z Bohinjske Bele bo v petek, 30. maja, potekal 16. memorialni tek Boštjana Kekca. Trasa teka bo tudi letos v dolžini 14,4 kilometra potekala od strelišča Mačkovec, čez Lancovo do strelišča Mačkovec. Na progi je vzpon s 145 metri nadmorske višine. Start
teka bo ob 9. uri na strelišču Mačkovec, kjer bo tudi cilj. Pravico do nastopa na tekmovanju imajo pripadniki stalne sestave SV, vojaki na prostovoljnem
služenju vojaškega roka in pripadniki prostovoljne pogodbene rezerve.

Tek je po mojem mišljenju en izmed lepših v Sloveniji, čeprav je tisti vzpon kar zahteven in vzbuja strah marsikateremu tekmovalcu. Smo pa že tudi težje pretekli, tako da bomo tud tega preživeli :).

A se bo teka kdo s tega foruma (poleg mene) udeležil?
Uporabniški avatar
 Miroslav
Lep pozdrav!

Memorialni tek B. Kekca je res en najlepših tekov tudi za mene. Bil sem lani, bilo je krasno, pred tem pa sem bil pred par leti, ko je bil tisti hudi naliv. Takrat pa stoprocentna muka - zaradi blata čez gozd.

Se vidimo v petek.

P.S. - sem iz 17. BVP.

:D :D
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tudi sam pridem na ta tek sicer me malo skrbi hrib a bo že. Se vidimo.
Kokiii napisal/-a:Pravico do nastopa na tekmovanju imajo pripadniki stalne sestave SV, vojaki na prostovoljnem
služenju vojaškega roka in pripadniki prostovoljne pogodbene rezerve.
(poleg mene) udeležil?

... a netekmovalno pa lahko tudi drugi?
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Kokiii
Zlopi jaz mislim da te na startu noben nebo "odstranil", ce se bos tam pojavil in hotel tect :).

Je pa organizacija na zavidljivi ravni, skupaj s startnimi stevilkami in cipi za merjenje casa, tako da uvrscen pa res ne bos mogel bit :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi ta tek je za menoj , sem skoraj umru saj je klancev vsaj mislim tako skoraj nešteto.
Vode dovolj ostalo super in še z veliko starih prijateljev sem se srečal. Pa še nove sem spoznal.
Uporabniški avatar
 tomitom
Lepa tekma, z enim huuudim klancem. :shock: Še sreča da se je nas malo sonce usmililo. Drugače pa tudi organizacija na nivoju.

Rezultati:http://www.timingljubljana.si/
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ali morda kdo ve koliko je višinska razlika tega teka.
Uporabniški avatar
 Miroslav
Višinska razlika med startom/ciljem in najvišjo točko teka je 150 m.
Je pa več vzponov in spustov po poti, večina poti pa je makadam in gozdne ceste.

Lep pozdrav!

:D
lp

no tudi ta tek je za nami. Res da sem ga pretekel celega(in to z zlomljeno peto) sedaj pa namesto da bi imel raztek po teku lepo ležim doma z mavcem in sam pri sebi razmišljam kako mi je vse to ratal preteči z zlomom(vse treninge, lj trojke in še ta tek) a očitno se je vse to dalo.
sedaj definitivno počitek.
CIAO

No ta tek je za menoj. moram priznati da sem na koncu imela zelo težke noge. no se pozna ker nisem delala nič dolžinskih treningov. a vseeno bilo je super, vreme enkratno. drugo leto zopet na ta tek zdej bom vsaj vedela kaj vse me čaka drugo leto in se bom bolj pripravila.
:laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA