Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Še dobro da nam pridejo tekaške prireditve organizirati Celjani (tek za zdravje) in Italijani (Koper-Milje)....drugače bi bila "žalost"...včasih so nekaj malega organizirali pri AK Aurora (Tinjan,Socerb).....SRAMOTA za mesto Koper.
vlado, upam da je tvoj komentar sarkastičen :)

Rekreativni šport na obali še nikoli ni bil na nižji točki.
Bonifika se vsako leto krči. Z novim stadionom hočejo "uštulit" zraven še cel trgovski center. Zato so tudi sprejeli spremembo namembnosti..
Tekaška proga je pod vsako kritiko - luknjasta, trda. Po njej puščajo skuterje, avtomobile, bagerje, kamione.. Sredi največje vročine se lahko napojiš na ENI! (večinoma pokvarjeni) vodni pipi..
Ureditev tekaške proge (preplastitev, osvetlitev) obljubljajo že od 2007...

Ampak tako je Kopru.. če ne furaš hitrega avtomobila ali vsaj go-karta se ti slabo piše :D
Admiral:

Kar se tiče bonifike se popolnoma strinjam.Vse kar si napisal je nažalost res
in še bi kaj dodali,vendar upajmo na boljše čase.
Za začetek se nam odpira nočni tek zdravja okoli Kopra po obnovljenih in osvetljenih
cestah (kot se govori po zaslugi župana)!Ali se motim?
Osebno upam,da bo ta tek uspel in prerasel v tradicijo.
Udeležil sem se teka po Kopru pred 2 ali 3 leti, ne spomnim se dobro (skupaj z tekom Zavrovalnice Triglav). Komaj sem pričel s tekom in pričakoval veliko tekačev (vsaj tistih, ki sem jih redno srečeval po Bonifiki ali po obalni cesti med Koprom in Izolo. Na koncu nas ni bilo niti 50. V posameznih kategorijah je bil samo en tekač.

Tek je pričel ob 17.h in je bil tudi v okviru prireditve Primorskega sejma oziroma v enakem terminu.

A glej ga zlomka. Kot letos tudi takrat ni bilo nikjer novbenih plakatov, obvestil,.... Še jaz sem za tek izvedel bolj slučajno.

Drugače pa smo tekli dva kroga okoli Kopra (start Taverna, Belveder, Titov trg, Cankarjeva, Vojkovo nabrežje, Taverna), to je bilo 5 km. Upam, da bo letos vsaj malo drugače. Sicer pa sem se že prijavil na 10-ko.
Končno imamo tudi skico trase teka za zdravje v Kopru 6.6.2009 in mislim da je O.K.
Slabo stran pa vidim v sami promociji.Malo sem se pogovarjal s prijatelji o tej
prireditvi a nihče ne ve nič in tako naprej... Plakatov kot je omenil Arabo,ni nikjer
nobenega vsaj jaz jih nisem videl.V vednost organizatorju na koperskem, da bi
vsaj na bonifiko obesil vabilo in s tem privabil veliko množico, ki tam vsak dan teka. lp.
Pozdravljeni vsi skupaj!
Veseli me, da vidim zanimanje za tek v Kopru.
Kar se tiče promocije, se strinjam z vami, vendar je žal prišlo do manjših tehničnih motenj in plakati niso bili prav čas gotovi. Od jutri naprej pa bodo že plakati in letaki po Kopru.
Upam, da se v soboto vseeno vidimo v čimvečjem številu.

Lep pozdrav do sobote!
Uporabniški avatar
 RoKo
Kdor se boji teči bo gozdu :wink: ima v soboto na razpolago nočni tek v Kopru (če se ne boji teme, ki je verjetno ne bo). Koper in Obala, izkažite se z množičnostjo, kakšen transparent z zahtevo po obnovi tekaških prog ne :laola bi škodil.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 06 Jun 2009, 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
No danes bomo prisotni tudi z BROOKS - ovimi copati!Tako si boste lahko ogledali novosti v Kopru v popoldanskih urah seveda naprej!
Dali vam bomo tudi kak nasvet glede same obutve zaradi pronacije ali supinacije!
Tako da vsi vljudno vabljeni na prostor kjer bomo prisotni!
Poleg tega naštetega pa bo možno tam dobiti tudi ENERVIT!
Prisotni bomo tam od 15h dalje tako nekako!
Imejte se lepo in želimo vam lahkoten korak!
Lep dan še naprej vam želi ekipa BROOKS RUNNING!
Evo ga, pa je za nami. :D
Tek za zdravje Koper, ki je bil po dolgem času spet organiziran v samem mestnem jedru.
Zahvala gre predvsem MO KOPER in Turistični organizaciji Koper. Brez njih bi projekt že v startu zagledal rdečo luč. V zadnjih dneh pa smo lahko veseli tudi, da se je dalo odteči po delu trase, ki je bil še nekaj časa pod vprašajem, saj je bilo gradbišče še v zgodnji fazi del. Delavci so posebej za prireditev dodatno pometli, prekrili in označili najbolj kritične dele gradbišča, kjer je tek potekal, drugače bio morali teči do krožnega in po dvopasovnici mimo banke Koper, kar bi organizacijo otežilo. :evil: Sigurno pa brez ekipe NO ROOLS, ki je poskrbela tudi za celoten zabavni program, glasbene goste, DJje, animatorje...ne bi šlo. Zatorej NO ROOLS, ROOLS!! :laola
Skupno število tekmovalcev, nas ni presenetilo, saj jih je bilo komaj par preko 100. :? Glede na to, da smo pa tek oživeli po dolgih letih in prepirih...Smo pa super zadovoljni. Tudi za organizacije takih dogodkov je še marsikaj za postoriti, glede promocije še več, kar se pa povezovanja z društvi in partnerji tiče (ŠZ KOPER, AD KOPER, ŠD 3 ŠPORT...) pa nimam posebej perečih pripomb in gre zahvala tudi njim. :P
Rezultati in slike bodo v kratkem objavljeni na uradni spletni strani http://www.tekzazdravje.com.
Za vse nevšečnosti in naše napake se opravičujemo in obljubljamo, da jih bomo v prihodnje poskušali izboljšati in minimalizirati, hkrati pa vas že vabimo, da se nam pridružite tudi naslednje leto, ko bo tek doživel kar precej dodatkov popravkov in sprememb.
Do takrat pa tecite zase in za svojo dušo!! To najbolj paše.
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA