Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ptuj - super je bilo. Organizacija kot je še nisem doživel. Brez primere do sedaj. Tek kot tek pač tečeš kolikor moreš.
Slika
Naša ekipa:Drzni in sladki. Darko in Raf sta sladkorna bolnika zato sladka,Miro in moja malenkost pa drzna. Tudi prav. Tek je bil ob urah,ki jih nisem vajen teči. Pa še vročina,sopara,dež in ne normalne vonjave po mestu. Imel sem ravno uro od 15h do 16h. Čas kosila joj kako je to dišalo. Bolj sem misli na hrano kot na tek.
Slika
Imeli smo v ekipi osebo, ko jo cenim,spoštujem... Miro! Človek razred za sebe. Takih ne poznam. Zvedel veliko zanimivega in upam koristnega.
Slika
Bernarda- kaj si ti nor kaj ona šiba.
Ptuj če bomo živi in zdravi se čez 2 leti vidimo - sigurno.
Hvala za vse.
Aneda, Pajo, kako je dišalo? Celi meni smo imeli na razpolago.Roštilj, renstan krompir ....same omamne dišave, ko si tekel skozi ciljno črto pa posladek(sadje).

Ja bilo je ...kako že rečejo punce faj, faj.Ne , res dobra organizacija, poskrbljeno za hrano, pijačo, sadje, tuši...
O, odružbi pa vam ne bom pisala.Kaj pa niste bili prisotni,pa bi videli in doživeli.Sami sladkorčki!!

Zahvalila pa bi se mojim povabiteljem, ki so me povabili v žensko ekipo.Moram se pohvaliti, da sem tekla v najboljši ženski ekipi, katera je dosegla 77 krogov in zasedla 1 mesto med ženskimi ekipami.(še nekatere moške ekipe so bile slabše :mrgreen: )

Pajo! Lahko uporabim tvoj stavek? Čez dve leti, živi in zdravi, se vidimo :wink:
Pod okriljem TAO (tekaške akademije) smo tudi v mešanih ekipah zasedli prvo mesto.
Kot pravi @Bernarda so v ženski konkurenci zmagale dekline ekipe TAO.
Naj ne ostane skrivnost, kdo je zmagal v moški konkurenci. To so bili sami znani asi, ki so tekli za tekaško akademijo - TAO. Tako je padel tudi rekord 14 krogov na uro, ki jih je pritekel Buč in ponovitev dosedanjih 13 krogov izpod pet Andreja Voglarja.
Vsa tri prva mesta smo pobrali najhitrejši in najlepši :D

Nisem med najhitrejšimi, torej je jasno, kam spadam :clap:
ZdravkoC napisal/-a:Pod okriljem TAO (tekaške akademije) smo tudi v mešanih ekipah zasedli prvo mesto.
Kot pravi @Bernarda so v ženski konkurenci zmagale dekline ekipe TAO.
Naj ne ostane skrivnost, kdo je zmagal v moški konkurenci. To so bili sami znani asi, ki so tekli za tekaško akademijo - TAO. Tako je padel tudi rekord 14 krogov na uro, ki jih je pritekel Buč in ponovitev dosedanjih 13 krogov izpod pet Andreja Voglarja.
Vsa tri prva mesta smo pobrali najhitrejši in najlepši :D

Nisem med najhitrejšimi, torej je jasno, kam spadam :clap:

Ja zadnji stavek, smo tekači vedli že vsi napamet.Še po mikrofonu je moral to povedati, da ga je slišal celi Ptuj :cast1:
:shock: ste mi zdaj lušte naredil :shock: žal zaradi šolskih obveznosti nisem glih "upal" it, mogoče naslednjič če bo kako mesto fraj...

Drugače pa :clap:

bernarda napisal/-a:Moram se pohvaliti, da sem tekla v najboljši ženski ekipi, katera je dosegla 77 krogov in zasedla 1 mesto med ženskimi ekipami.(še nekatere moške ekipe so bile slabše :mrgreen: )

:clap:
Eeee jaz vem s kom je treba spostavit močne prijateljske vezi :oops:
lepo je bilo včeraj na Ptuju, ker smo se predstavili kot ekipa z najbolj izvirnim imenom in smo v tej kategoriji osvojili pole position. :clap:
Hvala, Darkotu, Pajotu in seveda Mirotu za ružbo in uživanje v tistih osmih urah teka.Zanimivo je bilo to, da se mi sploh ni vleklo med tekoma, ker se je ful dogajalo in tudi poroko smo imeli izpred mestne hiše, čeprav sem jo zamudil, ker sem ravno takrat imel svojo uro teka.
Najprej se moram zahvaliti vsem ostalim članom ekipe Sladki in Drzni,ki so me povabili
v ekipo.Bili ste fantastični,vsak je dal vse od sebe,glede na svoje sposobnosti.V vaši družbi
mi je bilo zelo lepo in sem prav užival.Upam,da čez dve leti to zopet ponovimo.Drugače,pa
je bila organizacija odlična,hrane in pijače dovolj,malo je ponagajalo samo vreme.Svoj
plan,glede teka sem v celoti izpolnil.Torej, fantje :cast1: .

:lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA