Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

@Luzr... bomo od nedele naprej komentiral :D

@Sebi, @Pajk, @ales velikaaaaaa hvala za ponujeno pomoč, iz AK Sljeme se priporočamo za drugič..... je bil pač EnXeN najhitrejši....

Naš Janko je pa bolj avtističen :roll: :), pa sem šele zdele zvedla da je že vse zmenjen...

No, kakorkoli že, moji Zagrebčani so čist navdušeni in kar ne morejo nehat hvalit "Janeze"! :wink:

@Sebi! Vidim da sta z Inotom u štafeti.
Obvezno se mi javi pred štartom :wink: ,
jst bom bolj pozno fertig :lol: ....

CU
missy_si napisal/-a:@Sebi! Vidim da sta z Inotom u štafeti.
Obvezno se mi javi pred štartom :wink: ,
jst bom bolj pozno fertig :lol: ....

Glede kako si ti pripravljena in kako sem pripravljena jaz - se zna zgoditi, da boste mene čakali na koncu :oops: (Pa oprosti, da sem te preimenovala :oops:. Mi je res zelo žal. Se ti oddolžim... :drink)
No,pa smo pregnali divje svinje z Sljemena.Zjutraj sva se z Leonom odpravila proti
Zagrebu ( Sljeme ) na maraton "Kuda idu divje svinje".Brez večjih težav sva prispela
na vrh Sljemena.Tam sva srečala kar nekaj znanih Slovencev ( Zdravko Barič,Inot,Sebi,
Toni Lekše,Stane Meža ).Pred samim štartom se je močno ulilo za nekaj minut.Za
maraton smo morali prelaufati 3 kroge po 14 km.Proga je bila zelo blatna,spolzka in je
zahtevala veliko pazljivost.Prvih 8 km se rahlo spušča,nato je sledil 1 km zelo strmnega
spusta,nato pa nas je čakalo 500 strmnih kamnitih stopnic in še zelo strm klanec do
11 km .Nato je proga do 13 km bolj položna,potem pa sledi 1 km strmnega klanca do
zaključka prvega kroga.V planu sem imel,da bi ta maraton odlaufal v 4 urah in 30min.
Prvi krog sem zaključil v 1 uri in 15 min.Ostala dva,pa v 1 uri in 30 min.Tako sem
maraton opravil v 4:15:14 in zasedel absolutno 12. mesto in 4. mesto v kategoriji.
Zelo sem bil vesel,da mi je uspelo doseči zame dober rezultat,seveda brez poškodb in
brez vsakršnih težav,počutje enkratno brez vsakršnih bolečin.

:lauf:
:D

Sljemenski maraton me je s progo prepričal. Prava gorska proga s spusti in strmimi vzponi.Če bi jo tekel za trening, bi v njej užival kot na malokateri, na tekmi pa je treba nalo več. Malo stisniti.
Čas 4:47: 40 me je postavil na 23.mesto absolutno in na 8. v kategoriji, pred menoj so od Slovenskih imen sama znana Miro, Barič, Lekše, Meža.
Začel veliko prehitro, ko me po 3.km prehitel Miro, sem si rekel opa prehiter si počasneje. V tretjem sem imel težave s krči v mečah, (mislim da je to posledica podviga prejšnjega tedna), kar se mi je poznalo v tretjem krogu za 15 minut v primerjavi z prvima dvema, ki sem ju odtekel z 3:01.
Vendar sem zadovoljen tako s progo kot z organizacijo, prijaznostjo gostiteljev, kot z čudovitim okoljem, celo vreme je zdržalo.
Sedaj le še počakam, če dobim po pošti majico moje velikosti, kot mi je bilo obljubljeno in Sljemenskemu maratonu lahko dam oceno odlično!
semjul napisal/-a::D

Sljemenski maraton me je s progo prepričal. Prava gorska proga s spusti in strmimi vzponi.Če bi jo tekel za trening, bi v njej užival kot na malokateri, na tekmi pa je treba nalo več. Malo stisniti.
Čas 4:47: 40 me je postavil na 23.mesto absolutno in na 8. v kategoriji, pred menoj so od Slovenskih imen sama znana Miro, Barič, Lekše, Meža.
Začel veliko prehitro, ko me po 3.km prehitel Miro, sem si rekel opa prehiter si počasneje. V tretjem sem imel težave s krči v mečah, (mislim da je to posledica podviga prejšnjega tedna), kar se mi je poznalo v tretjem krogu za 15 minut v primerjavi z prvima dvema, ki sem ju odtekel z 3:01.
Vendar sem zadovoljen tako s progo kot z organizacijo, prijaznostjo gostiteljev, kot z čudovitim okoljem, celo vreme je zdržalo.
Sedaj le še počakam, če dobim po pošti majico moje velikosti, kot mi je bilo obljubljeno in Sljemenskemu maratonu lahko dam oceno odlično!

Bravo Leon!

Čestitam! Odličen rezultat! Očitno si dobro pripravljen na vse izzive.

Žal, sem jaz v soboto "migal na Koralpah", tako, da v nedeljo ni bilo "energije", da bi se
vam pridružil na Medvednici.

Zdaj pa je čas, da ušpičimo kakšno s skupnimi močmi...

lp. Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA