Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi jaz sem se glede na lanske spomine na ta tek, hitro prijavila, a danes se je zgodilo nekaj, kar mi bo mogoče (upam res, da ne) spremenilo načrte. Bom na kratko opisala zgodbo, ki pa naj prosim nikogar ne odvrne od udeležbe na teku, ampak naj bo le kot opozorilo, ki ga tudi organizatorji večkrat povdarjajo.

Planirali smo en izlet in obisk prijateljev iz Kranjske v Bohinj. In ker je naslednja sobota blizu in ker mi je tek okoli jezera res všeč, sem se odločila, da skočim iz avta na mostu v centru in odtečem do Ukanca po tisti "manj prijazni" strani. Vse ok, tečem, premišljujem kako moram zaradi vseh naravnih lepot napisati par vzpodbudnih besed, za tiste, ki še niso 100% da se teka udeležijo, pogledam na mojega Garmina, v tistem, pa sem se spotaknila ob kamen in moj tek se je trdo končal v pesku s pošteno razbitimi koleni. Ker je bilo to že skoraj čisto v Ukancu sem se nekako privlekla do cilja, oskrbela rane, ... zdaj pa se bojujem z bolečino. Upam, da jo kmalu uženem.

Torej vsem udeležencem res iz prve roke svarilo: bodite zbrani pri tem teku in ne ogledujte se preveč naokrog.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA