Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

27. septembra se odvija polovička v naši bližini v Italiji. Prijavnina-sitnica!

Več informacij:

http://www.maratoninadiudine.it/

Ima kdo kaj več informacij o tem teku? So pa določene težave tudi s prijavo - danes so mi poslali e-pošto, da jim moram poslati zdravniško potrdilo o fizični pripravljenosti za tek :) poslal sem jim sporočilo, da sem na vseh tekih v Italiji kot tuji državljan samo podpisal izjavo o tekmovanju na lastno odgovornost. Še čakam odgovor :? Za vsak primer ima morda kdo info, kako je s tem potrdilom? Veljavnost, ga je potrebno plačat pri osebnem zdravniku,...Tudi depozit za čip 10 evrov pobirajo v naprej pri prijavi - pa še 100 % nisem če se ga bom lahko res udeležil. Prijavnina 13 evrov + 10 evrov depozit za čip = 23 evrov do 6. septembra 2009. 10 evrov depozita dobiš nazaj, ko jim vrneš čip.
Večkrat sem se udeležil tega polmaratona...zelo lepa tekaška prireditev...proga ravninska .
Tudi letos bi ...ampak je istočasno Garda marathon.
Glede zdravniškega pa lahko povem da vse tekaške prireditve v Italiji odtečem z dnevnim potrdilom...-cartolino giornaliero-...podpišem potrdilo in plačam 5 eur.(Palmanova,Ferrara,Garda,Trst....)

Lp
Tudi jaz sem že tekel ta polmaraton v Udinah. Lep, ravninski in zelo hiter tek. Rekord proge je bil že večkrat popravljen pod eno uro.

Italijani na splošno komplicirajo z zdravniškimi potrdili. Večinoma rešujem zadevo z izjavo na licu mesta na obrazcu organizatorja. Sem pa že tudi urejal zdravniška spričevala v italijanščini, ki sem jih pripravil kar sam, zdravnik pa podpisal, seveda je bilo treba nekaj tudi plačati.

Tekmo vsekakor PRIPOROČAM
lp, Matjaž
Ok, sem se dogovoril z organizatorjem, da ne potrebujem zdravniškega potrdila ampak samo podpišem dnevno potrdilo. Tudi depozit za čip lahko plačamo ob dvigu številke. Me je presenetila zelo dobra angleščina naših italjanskih kolegov tako, da smo rešili vse izzive. Je še kdo, ki ima namen it v Videm ali greste vsi v Gardo na 42 km :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA