Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zajc
Sicer se teka žal ne bom udeležil, bi pa rad povedal, kaj se zgodi, če tečeš ultramaratone :shock: Naslov te teme sem prebral kot "24-urni tek ob Krki" :oops: Šele ko sem bral, kdo bo šel, sem ugotovil, da gre za precej krajšo razdaljo :oops:

MatjazV napisal/-a:...Bomo šli pa bolj počas...

Ta je pa huda :rol:
Uporabniški avatar
 bobr
Špela seveda je sigurno in čisto preprosto, rečeš JA in potem to izpelješ ne glede na vse! Sploh pa ne maram znamenitega ČE :twisted:

Ja seveda lahko pelješ. Saj vem, baje prehitro vozim in se bojiš moje vožnje ;) Matjaž a greš z nama v avto ali greš v solo režiji?

Sam res Matjaž nehaj s takimi vici, prvi april je še daleč ha ha :--
 spela*
bobr napisal/-a:Ja seveda lahko pelješ. Saj vem, baje prehitro vozim in se bojiš moje vožnje ;) Matjaž a greš z nama v avto ali greš v solo režiji?

Saj sem se hecala, no. :D (Edino na motor si pa res ne bi upala s tabo, a saj s kom drugim tudi ne.)
Mi je vseeno, kdo vozi.
Še Matjaž naj pove, ali gre zraven in kje se dobimo - ali pa si ne upa. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 MatjazV
jaz naj bi imel urejen prevoz z ekipo SV. Še sporočim, če bo kaj drugače.

Lp, Matjaž
 spela*
Thazz napisal/-a:Kako je pa s prijavami?
Se je treba prijaviti vnaprej ali se da tudi še jutri pred tekmo?

Jaz se bom prijavila jutri na kraju dogodka.
 nana
spela* napisal/-a:Še Matjaž naj pove, ali gre zraven in kje se dobimo - ali pa si ne upa. :mrgreen:

Matjaž si upa tudi do Berlina :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, jaz mam spakiran in zjutraj se odpravimo proti Kostanjevici. Ker tokrat ne bom vozil, si bom po teku privoščil kakšen glažek cvička.

Se vidimo na štartu, Matjaž
 Mani
Tukaj privič in bilo je lepo.
Pohvale Bučku :clap: za tako lepo speljano razgibano traso.
Vsega je bilo po malem: gori, doli, asfalt, travnik, gozd, pesek, tud skozi kostanjeviški grad in po marmorju smo tekli. No, mogoče so malo hribi izstopali :lauf:,ampak je razgled in pogled vse odtehtal.
Poleg tega, da smo bili športno aktivni, lahko rečemo,da smo užili tudi nekaj kulturnih utrinkov.
Če bo ostala ta trasa, potem morate spremeniti ime teka, saj potem to ne bo več tek ob Krki, ampak po Gorjancih :lol: .
Pozdrav Mani

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA