Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tuareg
Bor napisal/-a:jst sem se pravkar vrnil iz trebeljevega, do koder sem par km spremljal aleša, lahko samo rečem da sta prave face, je pa to res prava preizkušnja.

lp bor

Ni kaj reč, res sta profija. Če ne bi poskusil na lastni koži... oziroma na
podplatih...

Bor, hvala v imenu vseh treh za knjižice... res si jih dobro spakiral...
med krofe in žemljice... Smo jih načeli na MP Radelj za vzpodbudo...
in za dober začetek... ki je bil res dober... in ga tud tisti policaj,ki je bil
takrat v službi, ni mogel pokvarit...mogoče ga je celo nameraval, glede
na to da so se drugi sprehajali mimo brez besed...odnos države do podobnih akcij je pa itak znan...

ampak TF se ne da... kot se ne dasta Aleš in Tomaž...
Uporabniški avatar
 jcerni
Tomažu teče pot po E6-Slovenija po načrtu. Danes je prišel do Turjaka, kjer upa, da bo dobil obljubljeno sobo kot je bilo dogovorjeno. Jutri ga čaka pot preko Blok do Markovec (v bližini Starega trga pri Ložu).

Upam, da se mu tam pridružim, da nadaljujeva pot do Velikega Snežnika in nato drugi dan do Ilirske Bistrice, kjer zaključim. Tomaž pa naprej do Slavnika.

Tomaž je povedal, da pot do Turjaka ni najboljše označena, kajti na določenih mestih manjkajo oznake. Tam hodi po intuiciji. Upam, da v sredo in četrtek ne bo preveč padavin.

Za Aleša pa ni znal povedati, ali bo še nadaljeval.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 23 Avg 2004, 22:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
jcerni napisal/-a:Za Aleša pa ni znal povedati, ali bo še nadaljeval.

Jaz sem malo prej govoril z njim po telefonu in je rekel, da jutri nadaljuje iz Turjaka!

Drzte se fantje :) !

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
Ja no saj je jcerni že skoraj vse povedal, kar se Tomaža tiče.

Štarta pa kolikor jaz vem,zjutraj ob sedmih.

Ostalo poročilo pa drugje.
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:Ja no saj je jcerni že skoraj vse povedal, kar se Tomaža tiče.

Govoril sem z Alesem, ne z Tomazem.

Tini
Uporabniški avatar
 Barb
Tini,pa saj je jcerni zgoraj pisal o Tomažu :?: :roll: :?:

A bo šel kdo v petek v Strunjan?
Uporabniški avatar
 Dule
Bravo Tomaž in Aleš!!
Težko si je predstavljati iti takole sam skozi naravo, gor-dol tudi po brezpotju in vse kar rabiš moraš imeti pri sebi..To se ne more primerjati s 50km tekmami po gorovju ko te na vsakih par kilometrih čaka okrepčevalnica, oskrba, te usmerjajo da imaš lahko možgančke na paši..
Držim pesti da vama uspe, žal samo v mislih..Zame sta heroja :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Mušketirja(dotična že vesta) kdaj pa nameravata vidva v Strunjan danes :?:
Pa menda ni to takšna skrivnost :oops:
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:Mušketirja(dotična že vesta) kdaj pa nameravata vidva v Strunjan danes :?:
Pa menda ni to takšna skrivnost :oops:

Start je med 15-16h.
Lahko gres z nama - poklic.

LpTini
Uporabniški avatar
 Tuareg
Za razliko od Aleša in Marathona, ki sta več kot uspešno opravila v enem
zamahu s celotno traso E6, meni to ni uspelo.

Pot sem prekinil na Trojanah in premagal še traso med Novo vasjo in
Ilirsko Bistrico. Ostala sta še dva koščka in sicer od Trojan do Nove vasi
in od Ilirske Bistrice do Strunjana. V bližnji prihodnosti nameravam
prehoditi še prvi del (Trojane-Nova vas), kasneje pa še preostanek poti.
Glede na letni čas ima prvi del prioriteto, kraški del bo pa tudi
ravno prav primeren za sprehod. Za oba dela planiram po dva dni, tako,
da bo čas tudi za kaj okoli sebe pogledat.

Če se kdo doma sekira, ker se ni mogel pridružiti na kateri izmed etap,
tukaj je še ena priložnost za ogled naše lepe domovine in za izgubit
kakšen kilogramček. Za dogodivščine poskrbljeno na poti.

Morebitni tekaško-pohodniški kandidati(nje) pošljite ZS za natančnejši
dogovor.
Uporabniški avatar
 Barb
Predstvnica za stike s TF -jem :wink: poroča, da se je Tuareg točno ob 16:00 javil v živo iz Strunjana.Presrečen in zadovoljen, da je premagal čudovito pot.

Čestitam Tuareg. :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora kaj sem rekel.Sem rekel, da je to čudovita pot.Kaj nam pa manjka tukaj v Sloveniji je toliko lepega, da je kaj.Slovenija ni nič kaj ravna je precej valovita.To posebno opaziš, ko se odpraviš na kakotako dolgo pot.
Čestitam TUAREQ.Čeprav po delih pa si pot opravil.Res velja tisto pravilo važno je sodelovati in ne zmagati.
Ja naslednje leto pa bo mogoče padla ta Španska pot in to seveda v celoti.
Tuareq je rekel da jo prehodijo v treh tednih.Ker je dolga 850km če se ne motim.Sicer to spada na novo temo, ampak bi bilo pa fino to zadevo organizirat kaj pravite.Samo to bi bilo treba pa resnično skoraj v nulo organizirati, da se ne bi to opravljalo tako kot tukaj zadnje dneve veliko.
Ja priznam, če bi to bila Španija.Mislim, da se v tako kratkem času absolutno ne bi dalo organizirati.Že zaradi transporta in ostalij stvari.
Ko naredim plan za naslednje leto na katere teke bom šel.Oziroma bojo v osrednjem planu, prioriteta bom pa začel brskati po informacijah za to romarsko pot, ki bi jo pretekli.
Že vidim, da bo to ludnica če ne bo prišlo kaj vmes.Seveda je do takrat še kar dosti časa za vse premleti in pretuhtati kako in kaj se stvari postreči,
No v glavnem kar se tiče E-6 poti sem malce premišljeval, da bi mogoče pa še enkrat vse to ponovili.Kot sem omenil vse je odvisno kako bi se to organiziralo in pošlihtalo po domače rečeno.Progo nekako že poznamo in bi bilo manj kiksov oziroma rotiranja kakor bi se temu reklo.Čeprav bi sem ter tja še zmeraj prišlo do kakih nepredvidljivih dogodkov, ampak bi se potrudili, da ne bi bilo tako žalostno zaradi oznak.
Ja bom pa ta teden ali naslednji teden stopil v kontakt s turistično zvezo in jim seveda par stvari povedal kako in kaj je s temi oznakami na trasi E-6 poti.Da je stvar popolnom drugačna kot pa se opisuje v knjižici.Čeprav je izšla lansko leto pa je že polno kiksov.Človek bi razumel pred 15 leti ali več.Ampak to izgleda kakor da bi vse samo prepisali, ali kako ne vem.Jaz imam tak občutek, mogoče se motim ali pa tudi ne.
Skratka to stvar bo treba pretuhtati kako bi se izpeljalo še enkrat.
Lep pozdrav VSEM.
Uporabniški avatar
 primus
Barb napisal/-a:Predstvnica za stike s TF -jem :wink: poroča, da se je Tuareg točno ob 16:00 javil v živo iz Strunjana.Presrečen in zadovoljen, da je premagal čudovito pot.:clap:

Tuareg bravo, vse čestitke !!!

primus
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi moje čestitke našemu odličnemu hodcu in tekaču Tuaregu :laola

Če še kdo ne ve je med drugimi mnogimi potmi prehodil tudi od doma čez Triglav pa vse do Kopra. Sem važen, ker ga poznam 8)
Uporabniški avatar
 Bor
bravo :cast:

pa čist u tihem............

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA