Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bine
Tradicionalni Gozdni tek na Brdu pri Ljubljani pripravljajo člani Smučarskega kluba Brdo, pod pokroviteljstvom Mestne občine Ljubljana. Prijave so možne samo na dan tekmovanja, od pol osmih dalje, na štartno-ciljnem prostoru pred Trgovskim centrom Lesnina.
Dolžina tekmovalnih prog je: za člane 12km, članice, mladinke in mladinci bodo tekli na 8km, deklice in dečki 3km, najmlajši-cicibani pa 300m. Pričetek tekov po kategorijah je ob 10.00 uri.

Vsako leto je na našem teku preko 200 udeležencev. Za najboljše prve tri po kategorijah pripravljamo medalje in praktične nagrade. Vsi udeleženci prejmejo majico in malico. Absolutni zmagovalci na posamezni progi in najboljši klub pa tudi pokale pokrovitelja. Izžrebali bomo tudi prejemnike številnih nagrad.
Uporabniški avatar
 ero
hojla, Bine! vsekakor pridemo. se bomo na pikniku malo nazaj držali pri pijači, a ne? :twisted:

v galerijo sem zložil sken brošure, ki vabi na tek. lahko si ogledate višinksi profil, da ne boste presenečeni med tekom. tule je še moj lanski profil, ki se začuda dokaj dobro ujema z uradnim.

Slika

Bine, kako je mišjeno besedilo o ekipah? so to ekipe, ki se prijavijo pred tekom?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ero !

Kaj bi dali eni, da bi imeli že lansko leto tale graf, a. Bi bili manj presenečeni nad "razgibanostjo" proge :shock:

2x LP

P.S. mene letos SIGURNO ne bo - kar sem rekel, sem pač rekel ( že lansko leto ) :nono: :-((
 bine
ero, živjo!
Hvala ti za pomoč v pojasnilih o težavnosti proge.
V zvezi s tvojim vprašanjem pa za enkrat le kratka razlaga.
Na naših Gozdnih tekih vedno objavimo in s pokalom nagradimo najboljši klub ali na startu prijavljeno ekipo, ki glede na uvrstitve njihovih članov nabere najboljši seštevek točk. Pri tem upoštevamo prijave in uvrstitve v vseh kategorijah.
LP
 dragons
V informacijo !
V tem tednu so odprli na izvozu Brdo odsek,ki vas pripelje naravnost pred Lesnino oz. na start teka.

Bine a bo zaradi krožnega prometa proga spremenjena ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA