Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
runner napisal/-a:Barb - mi dva sva za skup [131] (moji Hermesovci pravijo, da mi pašeš). Celo grozilna pisma dobijam, da bodo link fwd-ali moji življenski sopotnici. :lol:

predvsem tistle pašeš, me zlo "bega" :wink:
če ti pa grozijo, pa nč bat.Kr naj se pojavijo kje,pa jih bom že "popedenala" :evil:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Hm, zanimivo :idea:

A da imajo naše kolegice poleg posljastičarskih lastnosti tudi takšne, ki se prav tako opravljajo z rokami :shock: :?
Sej mi je malo nerodno reči, probal bi pa vseeno, kako to izgleda .... :oops: - a je kdo rekel PIKNIK :D

2x LP

P.S. po zelo preverjenih podatkih včeraj analiza JE bila - na stari ( vsem znani ) lokaciji :--
Uporabniški avatar
 Binch
Lučko in ostala TF ekipa, lepo vas je bilo spoznat (ne mi zamert, ce bom naslednjic spet lovila vasa imena in vzdevke, mam tak svoh spomin za face ...). :lol:

Tale Cooper me je cist unicil, je pa res da sem dala vse od sebe in bila cist sokirana nad rezultatom, pozitivno seveda. Jutri letiva z Miho na triatlon (upam, da bom pri moceh). Naslednjic obljubim, da se udelezim tele ana-lize in vas "poblizje" spoznam hihihi.

Lučko, žal pa te morava z Miho "razočarat"...že res, da se več ali manj skup drživa, skupaj športava in na sploh velik visiva skupaj, samo par pa nisva :oops:

dpop: zakon fotke, ponavadi se ne maram slikat, sam teb se bom pa pustila anytime :twisted: Ce imas cas si toplo vabljen na triatlon na Bled, se priporocamo za kako fotoreportazo tudi od tam :lol:
 Lučko
Binch napisal/-a:...samo par pa nisva

:oops: Ampak, jz sem mislu, na tekaški par :oops: . A tud to nista :?: :lol:
Ja sta tko, da veš :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Fotoreportaža iz Bleda - odlična ideja Binch. :idea:
Samo pazi Darko, da ne boš imel opravka s Fevžarjem ( menda uradni fotograf triatlonske tekme na Bledu ).
Bo pa verjetno precej za videti :clap:

2x LP
 dpop
Binch napisal/-a:dpop: zakon fotke, ponavadi se ne maram slikat, sam teb se bom pa pustila anytime :twisted: Ce imas cas si toplo vabljen na triatlon na Bled, se priporocamo za kako fotoreportazo tudi od tam :lol:

lojzeP napisal/-a:Fotoreportaža iz Bleda - odlična ideja Binch. :idea:
Samo pazi Darko, da ne boš imel opravka s Fevžarjem ( menda uradni fotograf triatlonske tekme na Bledu ).

Evo... stvar rešena... Lojze se bo s Fevžarjem da bo Binch
dvakrat "pritisnil"... pa bo... jaz pa bom lepo doma v miru
spil kakšen "kapučinček" na vaše zdravje :lol:

1037 Darko

P.S. S profiji se pa ne bom "bodel"... sem prekratek...
(v znanju in opremi :wink: )

P.S.S. Sploh pa nimam podvodnega ohišja za aparat, da bi
slikal kako se v mrzli vodi stvari "krčijo" :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No preden zatisnem oči pred jutrišnjim SAM- om maratonom pa še par besed.Mislim DPOP da imaš dobro idejo.Sam kaj pa če stvari narasejo in da se ne skrčijo :oops: :oops: :lol: :lol: 8) 8) .hhhhhmmmmmmmmmm.Mislim telsesa namreč ha, ha.
Saj sem rekel, da si bič v prejšnem življenju eden najboljših fotografov na svetu pa so te zatiral.Zdej pa prihaja tvoja kvaliteta na plano.Ni samo važen fotoaparat važna je tudi prava pozicija ob pravem času, kar nekateri dobro vedo :oops: :oops: :wink: .No sicer pa bi te predlagal, ampak to resno za fotografskega mojstra v novicah ali poletu.Mislim, da bi fotografijam dal en poseben DPOP-ov čar.Ko bi pogledal časopis bi brez da bi pogledal avtorja lahko rekel:"Eko te so od DPOP-a 100%"Samo on ima tako izvirne ideje.
Moram reči, kar se tiče fotografiranja, da si moj vzornik.Matr dobr fotografiraš od FUL MOOOOOOOOOOOOON, do ž.
Sam se bojim, kakor je LojzP omenil za onega fotografa, da bi te zaradi tvoje kvalitete gledal zelo postran.Tako bi še fotografije bile postran v časopisih dijomijo.
V glavnem fotografiraj tako dobro še naprej in s tako dobrimi motivi kot jih imaš.
čao!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Bi tud jest pohvalu fotografije :) drugac pa Binch ze vecino povedala, bom jest kr tih :D :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
da, da , seveda - se tudi jaz pridružujem čestitkam za ostrino in mirno roko

2x LP
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Vem, je ze malo mimo ampak oranzni slon se je odlocil, da bo danes malo vdihnil. :) Ja, vem, traja predno se stvari zvrstijo ampak FIFO je neizprosen. :twisted:
Ce ste ze pozabili bil je lep in topel septemberski popoldan, ko se je na Kodeljevem teklo. He, he, se je poznalo, da ljudi firbec matra, kaj so naredili cez poletje in ali je ves tisti znoj prinesel kaksen napredek. V zenskem delu TF-ja je obilo pozornosti pozela tabela z vrednostmi kozne gube in oceno skupnega rezultata. :) Moski del TF-ja se je raje posvecal razlicnim lepim pogledom na floro in favno, ki je obilno cvetela in dehtela na stadionski travi. Evo, takoj mi je padel na misel Stasin izrek o travi. :) Naval je kar malo presenetil strokovne sodelovce, ki so zadevo pripravili in tudi doktor je bil cisto slabe volje, ker je moral sedet tam na soncku in ljudem merit tlak in utirp rocno. ;) Boscek se mi je cisto zasmilil. :) Eh, kaj hocemo skozi trpljenje v lepse zivljenje. :twisted: Prijetna druzba Tf-ja in kamera so me cisto zavedli, da bi skoraj pozabil, da je treba tudi tect. Sem se sicer nekaj grebel, da bi mi uspelo priti v skupino skupaj z Luckom, ampak mi ni ratalo. :( Skratka komaj sem se uspel zrinit na progo. Takoj po startu sem padel v en cisto drug svet, kjer me je skrbelo samo to, da sem prehitro potegnil in me bo na koncu zmanjkalo. Res sem uspel popolnoma izklopit zunanji svet. Nic ni ostalo ne zvok ne slika, samo jaz, dihanje, proga in ura. Vse se je potopilo na raven blagega sumenja zraka v slonjih usesih. :) Tudi case, ki jih je sporocal starter sem zaznaval nekje v ozadju, kot da se me ne ticejo. Stelo je samo tisto kar sem videl na uri in bil sem jako zadovoljen. Uspelo mi je vec ali manj drzat enakomeren tempo vseh set krogov, uspelo mi je popravit cas s pomladnega testiranja in iskreno povedano naslednji dan nisem niti malo cutil, da sem kaj tekel po stadionu, kar tudi ni zanemarljivo.
Torej, hvala vsem za res lep popoldan in zgodnji vecer. HVALA!

lp, oranzni slon

p.s.: dpop hvala za res lepe slike. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA