Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:laola
Saj se bom pazil, tekel bom počasi in upam da ne bom zmrznil nekje na progi. :mrgreen:
Ciljni čas jutri je izboljšati čas iz Verone vsaj za 3 sekunde in priti v cilj 1:59:59.
Ne skrbite...če ste se prijavili...tako ali drugače...bo vse OK.
Če bo zjutraj kakšen problem...obrnite se name...bomo uredili.

Še največji problem je prihod na prizorišče.
-Tisti kateri imate navigacijo vnesite :Italy-GORIZIA - Piazza Cesare Battisti
-tisti ki jo nimate...pojdite v center in sledite puščicam na rumeni tabli.
Gor piše Marciatori Gorizia.
Laufer napisal/-a:
spela* napisal/-a:Uf, jaz te pa nisem prosila, če še zame pogledaš. A previdevam, da je vseeno vse ok.

Ti boš pa doma ostala, ti boš pa doma ostala, .... :--

Ne pa ne bom. :twisted:
Bom skupaj s tabo zmrzovala na progi in upala, da te, glede na tvoj ciljni čas, prehitim. :--

Zdaj me sicer nekoliko skrbi, da se ne bi izgubila že pred startom ... :roll:
He, he, ti bom dihal za ovratnik, finiš pa sem tako ali tako treniral v Veroni in je šlo skoraj tako dobro kot v starih časih. Sicer pa dame imajo prednost in boš v cilju pred menoj :laola
Se vidimo !!!!!
spela*...samo spremljaj vozila z...LJ,KR,NM,...tablicami.
Vse skupaj je videti kot Prvenstvo Slovenije v polmaratonu...glede na seznam prijav.
Pravkar sem prišel iz Gorice. Bil sem na podelitvi in razglasitvi za International Halfmarathon Cup 2009. Poleg nagrade za 3. mesto v kategoriji sem dobil še dres za najmanj 4 udeležbe, kot je že Lonely napisal. Dres je bil v skupni vrečki za Tekaški forum, tako da sem moral prevzeti nagrado še za:
Maca
Arabo in
Bavdek Dare
Organizator pa mi je dal še eno vrečko za katero sem mislil, da je prav tako Tekaški forum, izkazalo pa se je da je za Mileno Česnik SKD Hypo. Če jo kdo pozna, naj jo usmeri name, da ji izročim vrečko.
Maca, Arabo, Dare - predvidevam da se vidimo jutri in vam dam nagrado, drugače pa v Sežani ali pa kdaj čez teden v Ljubljani.
Drugače pa je vse pripravljeno, samo še nas čakajo :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA