Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
maca, bi šla z veseljem delat družbo, ma pridem jaz čez domači hrib mami kuha južino za lačne
 bopi
Jest bi pa mel enu vprašanje.

Na pravilih za primorske pokalne teke sem bral da rabiš stalno številko da ti merijo čas.

To verjetno lahko dobiš tam na teku al kako?

Upajmo, da vreme ne bo preveč kislo jutri.

LP, :D
Uporabniški avatar
 Loni
Čas ti merijo vseeno, a imaš stalno ali tisto za enkratno uporabo :wink:
Uporabniški avatar
 mušnica
maca napisal/-a:Zmenjeno, Mušnica, prevoz garantiran, Loni bo tokrat kar sama peljalo njeno šavje :--( . Moj Jezzi je čist dost velik za tri raglje in za njihovo šavje :clap: .

ZZ topka, osvajam, osvajam, z upanjem na rezultat :oops:

Drgač pa se vidimo in se čvekamo, po poti, med tekom (med jedjo bomo tiho, upam, da se kiri ne zaleti) in pol še nazaj. :--

Hvala, zlata si, se že veselim :laola
Čvekam pa jaz tako vedno, ne grem tako hitro, da ne bi mogla - razen, če me Laufer ne preganja - takrat pa samo naklepam njegov umor :D
Uporabniški avatar
 zz topka
bopi napisal/-a:Jest bi pa mel enu vprašanje.

Na pravilih za primorske pokalne teke sem bral da rabiš stalno številko da ti merijo čas.

To verjetno lahko dobiš tam na teku al kako?

Upajmo, da vreme ne bo preveč kislo jutri.

LP, :D

Bopi, tako je ta reč: če se ti odločiš, da boš tekel za primorski pokal, pole si moraš kupit stalno številko. V končno uvrstitev za primorski pokal so noter samo tisti, ki imajo stalne številke. TO BOŠ LAHKO KUPIL JUTRI. Se mi zdi, da stane dva evra.

Če pa prideš jutri na naš tek in NE boš hotel stalne številke, ti bomo pa mi ob startnini dali drugo, našo številko, ki bo štela skupaj z ostalimi za 15. vipavski tek.

Če damo to zadevo v prakso: če zmagaš z našo, nestalno številko, pobereš pokal, medaljo, vse šenke... V rezultatih za ta tek si zmagovalec.
Če pa kupiš stalno številko, boš kot zmagovalec prejel še 40 točk v točkovanju za primorski pokal. Če si npr. tretji, dobiš na tekmi vse za tretje mesto. V točkovanju pa, npr. prvi in drugi NE sodelujeta. Zato boš TI prejel 40 točk kot prvi ki, ima stalno številko.
Buh vej, če si zastopu zdej te bjondaste stavke...???

Še obvestilo! Ker smo na malem jubileju (15), bomo nagradili s pokali in nagradami ( od avta do aviona) prvih 5 absolutno, in ne samo prve tri.
 bopi
Lepo razloženo, zz topka.

Pa mislm da ne podarjate pokalov za tista mesta kjer bom jaz :(

Bom verjetno kar stalno številko vzel, da bom potem vsaj imel razlog da bom obiskal še več tekov za primorski pokal. Dva evrčka bom pa že reskiral.

LP, :)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Mene pa žal ne bo na tek, :--( dolgo sem upal, da se mi bo časovno izšlo, pa ne gre. :(

Lepo tekajte, za vse ostalo bo poskrbel organizator, ki vedno poskrbi, da je prireditev kot mora biti, oziroma še malo boljše. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA