Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tud jaz sem zadovoljen, glede na trenutno stanje kar se tiče super rezultat, na tak kratki progi že dolgo nisme tekmoval :wink:

Pohvala organizatorjem za super organiziran tek in čestitke vsem, ki ste zmogli kar zahtevno progo, seveda pa posebne čestitke vsem dobitnikom medalj in pokalov.

P.S. MI2 sma prnesla domov kar 3, pa še srebrno zapestnico :laola
Tudi jaz se moram takoj oglasit in to seveda s samimi pohvalami. Proga lepo označena, urejena, okrepčevalnic zadosti. Organizatorji so se zelo potrudili, tudi v cilju vsega od sadja do piva. Tudi jaz sem zadovoljen s svojim rezultatom po dolgem času.
Škoda, da je udeležba bolj mala, saj tekači ne vedo, da zamujajo prav lep tek in lep razgled, ko prideš na cilj. Kot je povedala ena tekačica, ko mi je težko tečt, samo pogledam po lepi naravi in takoj dobim zagon.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Zares pravi gorski tek. :D :D :D
Čestitke vsem, ki ste nam omogočili ta prelep tek :laola
Organizacija enkratna. 8 postaj z vodo in na vrhu ni manjkalo ničesar.
Pa še vreme ste naročili!. Po sobotnem dežju nas je pričakalo nebeško sonce sredi prelepih hribov Kozjaka. :rol:
Zadovoljna sem s svojim rezultatom, saj je bil to moj komaj drugi gorski tek :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Pa spoznala sem kar nekaj forumcev. Lepo je teči med vami. Komaj čakam, da se spet vidimo. :clap: :clap: :clap:
Bravo "naši (TF-ejevci)" in ostali ki ste "bili zraven!

Čestitke vsem ( organizatorju, nastopajočim,...):

Lep dan, dobra organizacija (spet), uspešni nastopi, višinci in okolje ki vabi...

Upam, da bom drugo leto zraven!

Lep pozdrav! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA