Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

grča
Vas Hruševica in Š.D.Kraški tekači, tudi letos organizirata že 11štanjelski tek.Start bo pri lovski koči ki je 2km od Štanjela proti Komnu.Proga je zelo razgibana,speljana po makadamski poti skozi borov gozd,dolžina 8,2km.Startnina bo 10 EUR.Prijave na dan prireditve,do pol ure pred startom,ki je ob 11 uri.Vsak tekač prejme pršut za malico,nogavice in pijačo,morda pa še kaj.Vse tekačice in tekače prav lepo vabim na ta tek.
 stanebrko
Seveda! Štanjelskega teka ni vredno izpustiti iz programa, tako da poln avtobus Dolenjcev
je že v stanju pripravljenosti, čakamo na štart. Upamo, da pridejo tudi naši ostali prijatelji!
Če bo obratovala kakšna uredu "osmica" nam sporočite! Nasvidenje v Štanjelu!
Uporabniški avatar
 Loni
No, menda bo ratalo tudi meni letos prilesti. V tretje gre rado :wink:
Uporabniški avatar
 mrzli
Super je bilo, pohvale organizatorjem, Rajkotu, Silvotu... Edino mraz in kraška burja sta malo pokvarila, drugače ostalo super. Kljub vremenskim razmeram po SLO, verjetno bi jih bilo drugače še več, približno 100 tekačev. Snega le za vzorec, proga 8,2 km razgibana, malo gori malo doli. Fin teranov liker in pršut, pogrešali smo nekaj rednih udeležencev tekov ( Lonely, kje si bil ).
Sam sem kr zadovoljen s tekom, na verjetno zadnjem teku sezone prišel do edine medalje v kat. v tej sezoni (3 mesto).
Se vidimo drugo leto

Skratka...super je bilo :laola

Lepo se imejte in uživajte v teku
Uporabniški avatar
 mojchka
Klapa s hrama je poslala na Štanjelski tek 5 (3 m, 2 ž) svojih predstavnikov, vsi smo bili z organizacijo zelo zadovoljni (ne smemo pozabiti na bogat srečelov - vsak tekač je v cilju dobil srečko, seveda so vse "zadele"). Vreme, kljub mrazu, prekrasno. Razgledi na Štanjel in Nanos v ozadju nepozabni. Celo novi komenski župan nas je prišel pozdravit. In nekaj slavnih udeležencev je bilo, menda, tako mi je moja osebna navijačica povedala. :)
O svojih rezultatih smo razpravljali zvečer, seveda v hramu. Nekateri zadovoljni, nekateri manj.
Mene je uni klanec do Lukovca precej izmučil, kar je seveda razvidno pri uvrstitvi, vseeno sem s svojim časom zadovoljna, je v okviru mojih priprav in zmožnosti.
Kakorkoliže, naslednje leto zagotovo spet pridemo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA