Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

opaaa...a že kar rezultati :D ...to je bilo pa res ekspresno hitro :clap:
moram povedat,da sem še vsa pod vtisi današnjega teka :wink: ...to je bila moja prva polovička v Sežani...res prekrasna proga...če bi vedela,da je tako lepo,bi se že prej skorajžla in odlaufala tole polovičko :wink:
z rezulatatom zadovovoljna...zelo...podrla svoj rekord :laola
čestitke vsem :wink: ...bilo je res prekrasno :D
temu se reče konkurenco spraviti v K.O.iz one strani meje..... :lol: pač lani je bila štala, letos pa nad povprečjem vsaj kar se tiče rezultatov objave.
Bi pa dal en predlog za drugo leto, da se loči sama štarta polovičke in osmice, ker gužva na začetku je res prevelika in predusem je nevarno ter na prvem km pride do zmešnjave(kjer se ločita progi), ker osmičarji skačejo iz levega dela cesta na desno in proti orleku, ne da bi se prepričali ali je to varno. ena gospdična se je celo pred odcepom za Lipico spomnila, da je malo zgrešila smer in je šla nazaj.
Pet minut razlike je čisto dovolj.
nana napisal/-a:
Tomaž 77 napisal/-a:Najprej nekaj slik iz MKM, kratko poročilo pa jutri.

Še mojega moža sem na slikci našla :D Hvala :wink:

Me veseli..... da si ga našla. :)

LP Tomaž
Enkica napisal/-a:Proga lepa kot vedno, organizacija super. Posebna pohvala pa tablam na zadnjih kilometrih :-).

Organizacija zgledna, ni kaj, a z eno tablo so malo ustrelili mimo

http://yfrog.com/gycc7rej

Že tako smo Slovenci preveč tekmovalno obsedeni in bi lahko vsaj tek bil malo bolj druženje in sproščenost. Morda so sicer dobro mislili, ampak zelo slabo napisali.

Sam sem celo progo preživel s kolegom Vitezom Markom, kasneje se nama je pridružil še en bosonogec Tilen. In odlično smo se imeli, ko smo prilagodili tempo eden drugemu in debatirali do konca. Na tekih se zelo rad oziram na ostale, je zabavno in primerno :D

ps. bosonogcev in minimalistov nas je bilo tokrat rekordno število, sam sem nas naštel vsaj 8. Me veseli, da se nova filozofija, pa čeprav za zabavo (ali predvsem za to!) tako lepo prijemlje :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA