lonely napisal/-a:Super je bilo..pa še malo barve smo dobili na lepo organiziranem maratonu...pri temperaturi 15-22 °C
Glede na to , da sem gologlav izgledam danes kot kuhan rak, ja sonce me je kar dobro ožgalo, pač sem bil brez vsekakršne zaščite

.
Na kratko: lep maraton, zlasti trasa, vse skupaj dobro organizirano, lepo mesto, dobra družba

...
No in še nekaj malega pripombic: vreme ne najbolj idealno za maraton-pretoplo,
"lepe opojne dišave" v predmestju-ob progi (sem iz podeželja in sem teh stvari navajen

),
po pretečenem maratonu bi nam lahko pripadal še trakec za medaljo, ne zgolj kovina, smo kar gledali kam naj jo obesimo
pri objavi rezultatov na spletu so "izgubili" slovensko zastavico- TDS live, no da ne bom preveč pikolovski bilo je lepoooo.
Z doseženim rezultatom moram biti zadovoljen , saj je bil za menoj dokaj stresen teden, zadnja noč je bila izredno kratka, ne zgolj zaradi prestavitve ure in vožnje, na samem maratonu sem se po 17km začel ubadati z bolečinami v golenski mišici, nadalje sem dobil še občutek o nastajanju žuljčka, tik pred ciljem še krč v nogi . Dovolj je izgovorov in jokanja, kar je bilo je bilo. Gremo naprej na naslednjega. Se vidimo v TRST-u.
PS. RoKo nisem vedel da imaš "jubilejnega" in ga tudi uspešno dokončal, čestitke še iz moje strani!