Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Evo, jaz imam tudi v planu, da v soboto tečem na tem teku.... :D 8)

p.s.:moja prva tekma v soboto, repete sledi popoldne v Vipavi... :shock: :oops:
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:Evo, jaz imam tudi v planu, da v soboto tečem na tem teku.... :D 8)

pa imajo spominska odlikovanja? :)
pridno laufej ... pazi se me;treniram...trenutno že delam 2 km intervale na 4:00 :)
pa imajo spominska odlikovanja? :)
pridno laufej ... pazi se me;treniram...trenutno že delam 2 km intervale na 4:00 :)[/quote]

Ej Kovit, nimam pojma, če imajo spominska odlikovanja :roll: :), ker bom tam prvič tekel, če jih nimajo bom pa zelo razočaran :evil: :oops: :roll:
Drugače pa kar treniraj, vidim, da bo boj kmalu in bo neizprosen :) 8), lahko napoveva tudi kakšno stavo, če želiš :-- :D :wink:
noteko napisal/-a:Kakšnih posebnih spominskih priznanj razen spominske majice in pokalov ter medalj za tahitre ni v planu, lahko pa na željo posameznika naredimo tudi posebno spominsko priznanje :)

Se vidimo na teku!

Noteko, seveda sem vesel medalje (jo bolj redko dobim)oziroma uvrstitve med prve tri ali kakšne druge malenkosti, eni pač vlagamo veliko energije pa še česa drugega v tek... :), vendar sem vseeno nisem mislil tako resno kot sem napisal v prejšnjem postu... :nono: :roll:

Se vidimo v soboto! :wink:
 spela*
Obivankenobi napisal/-a:Evo, jaz imam tudi v planu, da v soboto tečem na tem teku.... :D 8)

Hočeš reči, da greš v enem dnevu na dve tekmi? Kako pa to?
spela* napisal/-a:

Ja, dve tekmi v enem dnevu, zanima me pač, če sem jih sposoben dobro preteči, pa še blizu sta, pa lepo vreme bo... 8)
 spela*
Obivankenobi napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Ja, dve tekmi v enem dnevu, zanima me pač, če sem jih sposoben dobro preteči, pa še blizu sta, pa lepo vreme bo... 8)

Potem pa srečno. :D
 kovit
spela* napisal/-a:

ja veš tale fant se ne da kar tako...če mu notranci slučajno ne bodo dali pleha za spomin ga bo pa v Vipavi mogoče dobil...pa kolikor je meni znano bo od UNca do vipave kar tekel. :roll: :)
kovit napisal/-a:
spela* napisal/-a:

ja veš tale fant se ne da kar tako...če mu notranci slučajno ne bodo dali pleha za spomin ga bo pa v Vipavi mogoče dobil...pa kolikor je meni znano bo od UNca do vipave kar tekel. :roll: :)

Pa si me pogruntal Kovit :clap: :cast:, no na mojo srečo ali nesrečo (ponavadi ostanem brez pleha :evil: :oops: ) nisem edini, ki se gonim po vaških tekmah... :) :wink:
Uporabniški avatar
 plejade45
Kaka vaška tekma neki :D Trasa po kateri poteka Maistrov tek je verjetno najstarejša in vsaj v preteklosti najbolj slavna tekaška proga naših krajev.... Ta del Notranjske je namreč dežela kontrabanta oz. tihotapcev, med katerimi je bil tek zelo priljubljen :wink:

Manj priljubljene so bile različne oblike pleha, menda zato, ker so prihajale zlasti v obliki svinca in jekla :?

Ampak čisto zares - del Maistrove trase je speljan neposredno po stari tihotapski poti. Če to ni mednarodno, potem pa tudi ne vem :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA